ΕΙΔΗΣΕΙΣ

600.000 παιδιά και βρέφη υποσιτίζονται σε όλη την χώρα, σύμφωνα με τον Τσίπρα

600.000 παιδιά και βρέφη στην χώρα υποσιτίζονται στην Ελλάδα της κρίσης, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μίλησε στην ΔΕΘ.
600.000 παιδιά και βρέφη υποσιτίζονται σε όλη την χώρα, σύμφωνα με τον Τσίπρα

Την πρόσβαση όλων των πολιτών στις υπηρεσείες υγείας και την διαφύλαξη του χαρακτήρα της Δημόσιας Υγείας, την οποία δεν θα διαπραγματευτούμε με κανένα εταίρο μας, τόνισε με έμφαση μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσίπρας, ανέφερε ακόμη, ότι 600.000 παιδιά και βρέφη σήμερα σε όλη την χώρα υποσιτίζονται και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με κάθε τρόπο την πρόκληση αυτή, που προέρχεται από την παρατεταμένη οικονομική κρίση. Αναφερόμενος στο θέμα των εκλογών, υπογράμμισε ότι «δεν ανυπομονούμε να βρεθούμε σε θέσεις εξουσίας αλλά ότι οι εκλογές αποτελούν ζήτημα επιβίωσης για τον έλληνα» και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση Σαμαρά, θα πέσει υπό την λαική κινητοποίηση». Απο το Μνημόνιο θα μας βγάλει μόνο ο λαός, είπε και εξέφρασε την πεποίθηση, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία στην νέα βουλή».