ΟΜΟΡΦΙΑ

Ενυδατική μάσκα προσώπου με αβοκάντο!

Αν σας ταλαιπωρεί η ξηροδερμία, τότε η λύση είναι τοαβοκάντο. Πρόκειται για ένα φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες A, B, C και E και διαθέτει σημαντικέςενυδατικές και επουλωτικές
Ενυδατική μάσκα προσώπου με αβοκάντο!

Αν σας ταλαιπωρεί η ξηροδερμία, τότε η λύση είναι τοαβοκάντο. Πρόκειται για ένα φρούτο πλούσιο σε βιταμίνες A, B, C και E και διαθέτει σημαντικέςενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Όταν απλωθεί στηνεπιδερμίδα, λειτουργεί ως φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία, είναι υποαλλεργικό,ενώ έχει τη δυνατότητα να εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, δρώντας ενυδατικά και μαλακτικά.

Σας παρουσιάζουμε τρεις διαφορετικές μάσκες ομορφιάς, ανάλογαμε το αν έχετε ξηρό, πολύ ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα.

Μάσκα προσώπου για κανονικά-ξηρά δέρματα

Πολτοποιείστε τη σάρκα από ένα αβοκάντο σε ένα μπολ καιανακατέψτε μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μίγμα. Απλώστε το στο πρόσωπό σας καιαφήστε το για 15 περίπου λεπτά.

Κατόπιν ξεπλύνετε την επιδερμίδα σας με χλιαρόνερό.

Μάσκα προσώπου για ξηρά-πολύ ξηρά δέρματα

Πολτοποιείστε τη σάρκα από μισό αβοκάντο σε ένα μπολ καιπροσθέστε ¼ της κούπας μέλι. Ανακατέψτε τα μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμακαι κατόπιν εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας. Μετά από 15 περίπου λεπτά,ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό.

Μάσκα προσώπου για ξηρά-ευαίσθητα δέρματα

Πολτοποιείστε τη σάρκα από ένα αβοκάντο σε ένα μπολ καιπροσθέστε 4 σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφομίγμα και εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας για περίπου 30 λεπτά. Κατόπιν ξεπλύνετεμε χλιαρό νερό.

Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!