ΟΜΟΡΦΙΑ

Επιτέλους, μια κούκλα με φυσιολογικό σώμα

Η "Lammily" είναι η τελευταία δημιουργία του καλλιτέχνη και σχεδιαστή Nickolay Lamm, ο οποίος, απηυδισμένος από τα αφύσικα πρότυπα ομορφιάς που "πλασάρει" η μόδα στα νεαρά κορίτσια, δημιουργεί κούκλες-παιχνίδια με πολύ πιο φυσιολογικά σώματα.

Επιτέλους, μια κούκλα με φυσιολογικό σώμα

Πριν μερικούς μήνες ο ίδιος σχεδιαστής είχε παρουσιάσει μία κούκλα με αναλογίες σώματος που είναι βασισμένες στον μέσο σωματότυπο μιας 19χρονης Αμερικανίδας.

Τώρα, με την "Lammily", δημιούργησε μια κούκλα που έχει ακμή, κυτταρίτιδα και ραγάδες στο σώμα της.

Όλα αυτά θα μπορεί ένα παιδί να τα βάλει στην κούκλα του ως πρόσθετα "αξεσουάρ", μαζί με ελιές σώματος και κόκκινα μάγουλα, για τις περιπτώσεις που η "Lammily" θα νιώθει ντροπή, ή θα έχει άγχος, ενώ θα έχει διαθέσιμα και ράμματα, γρατζουνιές, μελανιές, ουλές, τσιμπήματα κουνουπιών, λεκέδες και ακόμη και έναν γύψο!

Επίσης, αν είχε αναλογίες κανονικού ατόμου, η "Lammily" θα είχε ύψος 1,64 εκατοστά σε αντίθεση με τα 1,80 εκατοστά που έχει μια κλασική "Barbie", ενώ και η περιφέρεια της μέσης της είναι 77 εκατοστά και όχι τα αφύσικα 45 εκατοστά της Barbie.

Η κούκλα θα είναι διαθέσιμη στην αμερικανική αγορά από τον Ιανουάριο.

Εκτιμάται ότι το 50 έως 90% των γυναικών θα αναπτύξει ραγάδες κάποια στιγμή στην ζωή του και πάνω από το 90% των γυναικών έχει κυτταρίτιδα κάπου στο σώμα του. Η ακμή είναι επίσης πολύ κοινή, με περίπου το 80% των ανθρώπων να βιώνουν μία τουλάχιστον έξαρση μεταξύ 11 και 30 ετών.