ΟΜΟΡΦΙΑ

Τρία μυστικά για ακόμη πιο λευκά δόντια

Θέλετε να αποκτήσετε λευκά δόντια; Ακολουθήστε αυτά τα απλά και εύκολα μυστικά και θα ξαναβρείτε το λαμπερό σας χαμόγελο!

Τρία μυστικά για ακόμη πιο λευκά δόντια

Μαγειρική σόδα: Αφαιρεί με φυσικό τρόπο τα άλατα από τα δόντια, χρησιμοποιώντας την λοιπόν με σωστό τρόπο μπορεί να βοηθήσει στην λεύκανση των δοντιών σας. Τι πρέπει να κάνετε; Απλά χρησιμοποιήστε την σαν μια κοινή οδοντόκρεμα. Προσοχή! Δεν πρέπει να τη χρησιμοποιείτε πάνω από μια φορά την εβδομάδα, καθώς η λειαντική της ιδιότητα μπορεί να αλλοιώσει το σμάλτο των δοντιών. Τα αποτελέσματα θα φανούν ήδη από τον δεύτερο μήνα της χρήσης της.

Λεμόνι: Ξέρετε ότι η πέτρα που εγκαθίσταται στα δόντια σας προκαλείται από την συσσώρευση της πλάκας; Πρώτη αιτία του κιτρινίσματος του σμάλτου. Η μάχη κατά της πέτρας επηρεάζεται αρχικά από το καθημερινό βούρτσισμα. Η οξύτητα όμως του λεμονιού βοηθά να την καταπολεμήσετε. Πλύνετε τα δόντια σας μια φορά την εβδομάδα με χυμό λεμονιού και θα δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Ξεπλύνετε το στόμα σας με άφθονο νερό μετά την χρήση.

Χοντρό θαλασσινό αλάτι: Κόλπο που ελάχιστοι γνωρίζουν. Το χοντρό αλάτι όμως είναι και αυτό αποτελεσματικό στην λεύκανση των δοντιών, καθώς η υψηλή περιεκτικότητά του σε ιώδιο του χαρίζει αντιμυκητιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Η χρήση του είναι απλή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα μείγμα αλατόνερου με χλιαρό νερό. Κάνετε πλύσεις στόματος 1-2 φορές την εβδομάδα και θα αποκτήσετε λαμπερό χαμόγελο.

Διαβάστε ακόμη:

Πέντε λόγοι που πονάνε τα δόντια σας και δεν τους φαντάζεστε

Ευαίσθητα δόντια: 6 τρόποι να απαλλαγείτε οριστικά

Χάνουμε και τα δόντια μας λόγω της κρίσης

Επτά απρόσμενοι λόγοι που έχετε δερματικούς ερεθισμούς

Πώς να λευκάνετε τα δόντια σας χωρίς επίσκεψη στον οδοντίατρο