Αυτά είναι τα λιγότερο ελκυστικά σημεία του σώματος!

Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2013 - 13:30
Share 0
Αυτά είναι τα λιγότερο ελκυστικά σημεία του σώματος!

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Bangor και Witwatersrand του Γιοχάνεσμπουργκ πραγματοποίησαν έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσουν ποια είναι τα λιγότερο ελκυστικά σημεία του ανθρώπινου σώματος.


Σε αντίθεση, λοιπόν, με όσους θεωρούν ότι τα πόδια έχουν αισθησιακή επίδραση στα γεννητικά όργανα, η έρευνα τα κατατάσσει στη χαμηλότερη θέση από τα 41 μέρη του σώματος, από άποψη της σεξουαλικής ελκυστικότητας, με δεύτερη από το τέλος την επιγονατίδα.


Στην έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό νευροεπιστημών, «Cortex», συμμετείχαν 800 εθελοντές από τη Μεγάλη Βρετανία και τη Νότια Αφρική.


Από τα αποτελέσματα προέκυψε, επίσης, ότι οι άντρες έχουν σχεδόν όσες ερωτογενείς ζώνες έχει και μια γυναίκα.


«Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το γυναικείο σώμα είναι γεμάτο ερωτογενείς ζώνες και ότι οι άντρες έχουν μόνο μία, την προφανή περιοχή των γεννητικών οργάνων», ανέφερε ο καθηγητής Oliver Turnbull από το τμήμα Ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Bangor. «Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Έχουν σχεδόν τόσες ερωτογενείς περιοχές στο σώμα τους όσες και οι γυναίκες».


Τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο, η πιο «διάσημη» ερωτογενής περιοχή ήταν τα γεννητικά όργανα. Με μικρή διαφορά ακολουθούσαν τα χείλη, τα αυτιά, το εσωτερικό των μηρών και οι ωμοπλάτες.

 

Εαν θελετε να τα μαθαίνετε όλα για την Υγεία κάνετε like ΕΔΩ   
 
Share 0

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Έγκυος από προσπερματικά υγρά... Είναι δυνατόν;

Έγκυος από προσπερματικά υγρά... Είναι δυνατόν;

Είναι δυνατόν μία γυναίκα να μείνει έγκυος από τα προσπερματικά υγρά του συντρόφου της;

Πόσα ψέματα λέμε στα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου;

Πόσα ψέματα λέμε στα μηνύματα σεξουαλικού...

Το sexting είναι για πολλά ζευγάρια μια ευκαιρία να κρατούν επικοινωνία μέσα στη μέρα αλλά και να αναζωπυρώνουν το πάθος ανά πάσα στιγμή.

Μετά από πόσο καιρό λένε οι άντρες «Σ’ αγαπώ»

Μετά από πόσο καιρό λένε οι άντρες «Σ’ αγαπώ»

Δύο μόνο λέξεις αρκούν για να κάνουν μια γυναίκα ευτυχισμένη. Πόσος καιρός χρειάζεται όμως μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή;

Πόσο σέξι είναι τελικά το ανδρικό μούσι;

Πόσο σέξι είναι τελικά το ανδρικό μούσι;

Είναι ένα ερώτημα που παραδόξως προβλημάτισε τους επιστήμονες! Πρόκειται για μια μόδα που κατά καιρούς έρχεται και φεύγει, πώς εξηγείται όμως η απήχηση που έχει στο γυναικείο φύλο;

Τα ετερώνυμα έλκονται: Αλήθεια ή μύθος;

Τα ετερώνυμα έλκονται: Αλήθεια ή μύθος;

Η αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου δεν είναι για όλους το ίδιο εύκολη, καθώς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα χαρακτηριστικά που υποκειμενικά εκτιμούμε περισσότερο στο αντίθετο φύλο.

Ακολουθήστε το Onmed και στο twitter

×