ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τα 8 μυστικά που απογειώνουν το sex και δεν γνωρίζετε!

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αναζητά τρόπους και μεθόδους για να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο sex.

Τα 8 μυστικά που απογειώνουν το sex και δεν γνωρίζετε!

Δείτε τα 8 κόλπα που εκτοξεύουν την απόλαυση στο sex, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει από πανεπιστημιακές έρευνες.

Μυστικό Νο1: Πείτε της ότι είναι πανέμορφη και η γεύση της θεσπέσια

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, οι γυναίκες που δεν ντρέπονται για την εμφάνιση τους και θεωρούν ότι τα γενετικά τους υγρά δεν έχουν άσχημη γεύση, αποκομίζουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το σεξ.

Μυστικό Νο2: Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά

Επιστήμονες από το τμήμα ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Rutgers, τονίζουν ότι η συνομιλία και τα «ανοιχτά αυτιά» είναι εξαιρετικά σημαντικά στο σεξ.

Μυστικό No3: Μη φοβάστε να αγγίξετε

Η αφή του σώματος απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες της οξιτοκίνης, μιας ορμόνης που ανεβάζει τα επίπεδα της ερωτικής διάθεσης, σύμφωνα με την Carol Cassell, πρώην πρόεδρο του Τμήματος Επιστημονικών Σπουδών Σεξολογίας του Western Region.

Μυστικό No4: Το καλό σεξ περνά από το στομάχι

Σύμφωνα με τη Lynn Edlen-Nezin, Ph.D και συγγραφέα του βιβλίου «Great Food, Great Sex», όσο καλύτερο το φαγητό και όσο... ποιοτικότερο, τόσο καλύτερο είναι και το σεξ.

Μυστικό No5: Μην είστε άμεσα αποκαλυπτικοί

Όταν αντικρίζουμε γυμνό το σύντροφο μας, στο εγκέφαλό μας συμβαίνει μία έκρηξη ντομαμίνης. Όσο γρήγορα φτάνουμε, όμως, με μια τέτοια εικόνα στα... ύψη, τόσο πιο σύντομα «πέφοτυμε».

Μυστικό No6: Σβήστε τα φώτα

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ διαπίστωσαν ότι υπάρχουν σημεία στον γυναικείο εγκέφαλο που συνδέονται με το άγχος και το φως δεν τα αφήνει να απενεργοποιηθούν.

Μυστικό No7: Αγκαλιάστε τη

Ερευνητές από το Χάρβαρντ διαπίστωσαν πως, όταν κάποιος κρατάει αγκαλιά τη σύντροφο του για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, τότε στον εγκέφαλο της αυξάνονται τα επίπεδα οξιτοκίνης, με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο έτοιμη για σεξ.

Μυστικό No8: Αγαπήστε τη... στάση της

Η καθηγήτρια Beverly Whipple, Ph.D, στο Rutgers University, τονίζει ότι η εναλλαγή στάσεων έχει ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα. Τα γεννητικά όργανα του άνδρα μπορούν ευκολότερα να εντοπίσουν το σημείο G.