ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτή είναι η μόνη εγγυημένη μέθοδος αύξησης του μεγέθους

Η φαλλοπλαστική είναι η μοναδική επιλογή που έχουν οι σύγχρονοι άντρες για να αυξήσουν το μήκος και τη διάμετρο του πέους τους. Συνήθως οι άντρες που επιλέγουν να υποβληθούν σε φαλλοπλαστική, εκτός από το αισθητικό και το λειτουργικό τους πρόβλημα, λύνουν ταυτόχρονα κι άλλα προβλήματα που πριν την επέμβαση καθόριζαν τη ζωή και τη συμπεριφορά τους.

Αυτή είναι η μόνη εγγυημένη μέθοδος αύξησης του μεγέθους

Όπως αναφέρει ο Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος & Δ/ντής του Ανδρολογικού Τμήματος του Θεραπευτηρίου, ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ M.D. HOSPITAL, Πέτρος Δρέττας: « Αυξάνοντας το μέγεθος του πέους του ένας άντρας εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα, κερδίζει κάτι επίσης πολύ βασικό, την χαμένη του αυτοπεποίθηση. Είναι σαν να αποκτά για πρώτη φορά την αίσθηση του χαμένου του ανδρισμού, γεγονός που τον κάνει αυτόματα πιο ικανό, πιο δυνατό και πιο σίγουρο σε όλες τις διαπροσωπικές του σχέσεις» .

Η φαλλοπλαστική είναι μια αισθητική επέμβαση και ανήκει στην κατηγορία των επεμβάσεων που ονομάζονται κωδικοποιημένα «χειρουργεία ημέρας». Δηλαδή ο ενδιαφερόμενος υποβάλλεται σε επέμβαση το πρωί και το βράδυ ή το πρωί της επόμενης ημέρας, βγαίνει από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι του.

Η διάρκεια της ανάρρωσης της περιοχής όμως, διαρκεί περίπου ένα μήνα, κατά τον οποίο ο άντρας «δεν πρέπει να έχει σεξουαλικές επαφές αλλά πρέπει να κάνει κάποιες ασκήσεις φυσικοθεραπείας και να ακολουθεί μια φαρμακευτική αγωγή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» αναφέρει ο κ. Δρέττας. «Το μήκος του πέους που μπορεί να κερδίσει ένας άντρας μετά από μια τέτοια επέμβαση είναι 3-4 εκατοστά σε στύση. Όσον αφορά στην πάχυνση του πέους, με την μέθοδο της έγχυσης ελεύθερου λίπους και την ταυτόχρονη χρήση αυξητικών παραγόντων από το ίδιο το αίμα του ασθενούς, μπορεί να αυξηθεί σημαντικά και η διάμετρος του πέους. Με αυτό τον τρόπο τα λιποκύτταρα αναπτύσσονται και δημιουργούν ένα νέο ιστό, γύρω από το πέος αυξάνοντας το πάχος του». Πρόκειται για μια αισθητική επέμβαση, εκτός από τις περιπτώσεις αληθούς μικροφαλλίας, δηλαδή τις περιπτώσεις αυτές που το μήκος του πέους σε στύση δεν ξεπερνά τα 7,5 εκατοστά. Η φιλοσοφία της επέμβασης φαλλοπλαστικής, στηρίζεται στο γεγονός ότι υπάρχει ένα κρυμμένο κομμάτι πέους κάτω από τα οστά της λεκάνης το οποίο μετά την επέμβαση αποκαλύπτεται.

«Δεν διαταράσσεται ούτε η στυτική λειτουργία του άντρα, ούτε ο οργασμός, ούτε η εκσπερμάτιση» προσθέτει ο κ. Δρέττας. «Οι άντρες που υποβάλλλονται σε φαλλοπλαστική μετά την επέμβαση νιώθουν πιο ικανοί, ασφαλείς και πιο επιθυμητοί, γεγονός που επιδρά πολύ θετικά στο χαρακτήρα τους και βελτιώνει σημαντικά τη ζωή τους».

Για περισσότερες πληροφορίες: www.petrosdrettas.gr

Δείτε το σχετικό βίντεο