ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Τεστ: Υπολογίστε τους έμμεσους σεξουαλικούς σας συντρόφους

Μπορεί εσείς να είστε... εγκρατής στο σεξ, εάν όμως δεν ισχύει το ίδιο και για το ταίρι σας, ενδέχεται να έχετε εκτεθεί σεξουαλικά με έμμεσο τρόπο σε ολόκληρο τον πληθυσμό μιας μικρής πόλης!

Τεστ: Υπολογίστε τους έμμεσους σεξουαλικούς σας συντρόφους

Το σεξουαλικό «ιστορικό» αποτελεί σημαντική παράμετρο για την εκτίμηση του κινδύνου μόλυνσης από διάφορα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η βρετανική διαδικτυακή ιατρική υπηρεσία LloydsPharmacy ανέπτυξε ένα εργαλείο που επιτρέπει να υπολογίσετε τους έμμεσους σεξουαλικούς σας συντρόφους ώστε να έχετε μια ιδέα για το πόσο κινδυνεύετε να μολυνθείτε.

Το εργαλείο βασίζεται σε στατιστικά στοιχεία για τους δείκτες ΣΜΝ σε κάθε χώρα (από πηγές όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες) και αναπτύχθηκε με γνώμονα τη θεωρία των Έξι Βαθμών Διαχωρισμού (Six Degrees of Separation), σύμφωνα με την οποία ένας άνθρωπος συνδέεται με οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη μέσω πέντε ή και λιγότερων άλλων ανθρώπων.

sixdegreesseptest

Το εργαλείο σχεδιάστηκε με στόχο να υπογραμμίσει τη σημασία της προστασίας στο σεξ αλλά και της τακτικής εξέτασης για τα ΣΜΝ.

Μπορείτε και εσείς να κάνετε το τεστ πατώντας επάνω στην εικόνα.

test2919081uds

Η μόνη πληροφορία που θα χρειαστεί να δώσετε είναι ο αριθμός των σεξουαλικών συντρόφων που είχατε μέχρι τώρα από καθεμιά από τις ηλικιακές ομάδες που αναφέρονται στο τεστ.

Κάνοντας κλικ στην εικόνα Calculate θα γίνει ο απαραίτητος υπολογισμός και θα δείτε τον αριθμό των έμμεσων σεξουαλικών σας συντρόφων. Είναι βέβαιο πως θα εκπλαγείτε...

Δείτε κι αυτό:

#FiftyShadesFreed: Μια γυναικολόγος ακυρώνει την επίμαχη σκηνή με το παγωτό

Τα 4 συστατικά του καλού σεξ

Πρωινή στύση: Τι δείχνει για τη σεξουαλική λειτουργία

Έρευνα: Σε ποια ηλικία κάνουμε το καλύτερο σεξ της ζωής μας