ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

5, άσχετα με την εμφάνιση πράγματα, που ένας άντρας θα προσέξει πάνω σου

Οι άντρες ως γνωστόν, είναι οπτικά όντα και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει! Η αλήθεια είναι ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία όταν πρόκειται για σεξ, δε χαμπαριάζoυν και πολλά παρά μόνο αν η άλλη έχει ωραία οπίσθια και στήθος, που αυτό αν μας ρωτάς είναι και το βασικό!

5, άσχετα με την εμφάνιση πράγματα, που ένας άντρας θα προσέξει πάνω σου

Εν αντιθέσει με τις γυναίκες φυσικά, οι οποίες συνήθως κάνουν στην άκρη την εμφάνιση και παρατηρούν ένα σωρό άλλα πράγματα τα οποία είναι περισσότερο εγκεφαλικά!

Κι όμως φίλη μου, τελικά οι άντρες δεν είναι τόσο ρηχοί όσο πιστεύουμε μιας και σε ειδικές και πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, όταν δεν μπαίνει στην μέση μόνο το σεξουαλικό, είναι ικανοί να παρατηρήσουν κι άλλα πράγματα πάνω σε μία γυναίκα, που καμία σχέση δεν έχουν με την εμφάνιση και είναι ικανά να τους κάνουν να ερωτευτούν σφόδρα και άνευ όρων!

Εμείς, έπειτα από λεπτομερή και εξονυχιστική παρατήρηση, τα βάλαμε κάτω και σου παρουσιάζουμε τα βασικότερα πράγματα που παρατηρεί ένας άντρας πάνω σε μία γυναίκα εκτός φυσικά από την εμφάνιση! Δώσε βάση λοιπόν...

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr