ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Για τους άνδρες, το μέγεθος μετράει!

Φαίνεται πως οιάνδρες έχουν πολύ πιο αυστηρά κριτήρια από τις γυναίκες όσον αφορά το μέγεθοςτου μορίου. Μπορεί συχνά να αντιμετωπίσουν στρες ασχέτως της αντικειμενικήςπλευράς των πραγμάτων.

Για τους άνδρες, το μέγεθος μετράει!

Φαίνεται πως οιάνδρες έχουν πολύ πιο αυστηρά κριτήρια από τις γυναίκες όσον αφορά το μέγεθοςτου ανδρικού οργάνου. Μπορεί συχνά να αντιμετωπίσουν στρες ασχέτως της αντικειμενικήςπλευράς των πραγμάτων.

Πολλοί άνδρεςθεωρούν το μέγεθος ενδεικτικό του ανδρισμού τους, όμως νέα έρευνα που δημοσιεύεται στο Live Science, αποκαλύπτειότι οι δύο αυτοί παράγοντες δε σχετίζονται άμεσα μεταξύ τους. Μάλιστα, ηαντικειμενική μέτρηση δεν αναλογεί στην αντίληψη που έχουν οι άνδρες για ταγεννητικά τους όργανα.

Η έρευνα έδειξεότι πολλοί «προικισμένοι άνδρες» μπορεί να αντιμετωπίσουν έντονη ανησυχία καιανασφάλεια, ενώ άλλοι να δείχνουν δυσανάλογη αυτοπεποίθηση σε σχέση με ταεκατοστά τους.

Όπως συμβαίνειγενικότερα με την εικόνα που έχουμε για το σώμα μας, και σε αυτήν την περίπτωσητο άγχος που νιώθουμε δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα.

Παράλληλα, οι άνδρες φαίνεται πως σκέφτονταιπολύ περισσότερο το ζήτημα του μεγέθους σε σχέση με τις γυναίκες.