ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γυμναστική με στυλ... οικολογικό

Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες για να ασκηθείτε μέσα και έξω από το σπίτι και μάλιστα με στυλ... φιλικό προς το περιβάλλον. Ξεχάστε τα αξεσουάρ, το γυμναστήριο και την οδήγηση μέχρι το σημείο που τα βρίσκετε όλα αυτά
Γυμναστική με στυλ... οικολογικό

Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες για να ασκηθείτε μέσα και έξω από το σπίτι και μάλιστα με στυλ... φιλικό προς το περιβάλλον. Ξεχάστε τα αξεσουάρ, το γυμναστήριο και την οδήγηση μέχρι το σημείο που τα βρίσκετε όλα αυτά.

Η γυμναστική δεν είναι μία ακριβή ενασχόληση που προϋποθέτει συνδρομές και έξοδα.

-Ξεκινήστε με μερικές διατάσεις, push-ups και αλματάκια στο σπίτι.

-Μην πάρετε το αυτοκίνητο. Περπατήστε μέχρι το κοντινότερο παρκάκι, πλατεία, παιδική χαρά. Αν αισθάνεστε σε καλή κατάσταση, τότε κάντε τη διαδρομή σε ρυθμό τροχάδην.

-Πολλά πάρκα και δημόσιοι χώροι διαθέτουν πλέον ακόμα και όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πετσέτα.

-Για την επιστροφή στο σπίτι επιλέξτε μια διαδρομή που να μην είναι επίπεδη, αλλά να έχει αρκετές ανηφόρες και κατηφόρες. Γυρίστε στο σπίτι περπατώντας με λίγο πιο έντονο ρυθμό.

-Όταν επιστρέψετε, ολοκληρώστε το πρόγραμμα της ημέρας με μερικές ασκήσεις γιόγκα. Οι μυς σας θα έχουν ζεσταθεί και θα τις εκτελέσετε με μεγαλύτερη ευκολία.

Διαβάστε επίσης:

Στητά οπίσθια τώρα: Οι δυο ασκήσεις που θα μεταμορφώσουν τους γλουτούς σας

Δείτε από τι άλλο μας προστατεύει η έντονη άσκηση

Δείτε με πόση γυμναστική θα κάψετε το πασχαλινό αυγό!

Θέλετε «κοιλιακούς-πέτρα»; Μπορείτε να τους αποκτήσετε με αυτό το πρόγραμμα