ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα 4χρονο αγοράκι κρεμόταν από παράθυρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ώρες αγωνίας έζησαν ένα αγοράκι και ο πατέρας του, στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όταν το παιδί ηλικίας μόλις 4 ετών κρεμάστηκε από παράθυρο του δευτέρου ορόφου του νοσοκομείου.

Ένα 4χρονο αγοράκι κρεμόταν από παράθυρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Το αγοράκι σώθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος ανέβηκε στη μαρκίζα για να πιάσει το γιό του, ενώ γιατροί, νοσηλευτές και επισκέπτες παρακολουθούσαν έντρομοι τη σκηνή.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline, ο μικρός - που νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας - μπήκε κάποια στιγμή στην τουαλέτα και κλείδωσε την πόρτα. Όμως μετά του ήταν δύσκολο να την ξεκλειδώσει και προτίμησε να δοκιμάσει την τύχη του από το παράθυρο. Έτσι, σκαρφάλωσε σε ένα καλοριφέρ για να τα καταφέρει. Ευτυχώς πάντως, δεν βγήκε ολόκληρος έξω από το παράθυρο - γιατί αν το είχε κάνει η κατάληξη θα μπορούσε να είναι τραγική.

Ο μικρός κρεμάστηκε από το παράθυρο της τουαλέτας και μέχρι ο πατέρας του να βγει από το παράθυρο του δωματίου και να κρεμαστεί ο ίδιος στη μαρκίζα για να πιάσει τον γιο του, είχε «παγώσει» το αίμα όσων έβλεπαν το παιδί να κρέμεται στο κενό.

Ευτυχώς το παιδί είναι απολύτως καλά, αν και λίγο τρομαγμένο.