ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το ρολόι που κάνει αντίστροφη μέτρηση ως το… θάνατο (video)

Το Tikker είναι ένα ρολόι αλλιώτικο από τα άλλα... Δε σας δείχνει πόσες ώρες απομένουν μέχρι το ραντεβού σας στον οδοντίατρο ή μέχρι να αρχίσει η αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή, αλλά πόσες ώρες απομένουν μέχρι να αποχαιρετήσετε το μάταιο τούτο κόσμο!

Το ρολόι που κάνει αντίστροφη μέτρηση ως το… θάνατο (video)

Δυστυχώς, για όλους μας η ζωή έχει «ημερομηνία λήξης». Δεν αναγράφεται βέβαια σε κάποια ετικέτα όπως στα τρόφιμα, αλλά σε ένα πρωτότυπο –και πέρα για πέρα τρομακτικό– ρολόι.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Σουηδού κατασκευαστή του Fredrik Colting, το Tikker δε δημιουργήθηκε για να τρομοκρατεί τον κόσμο αλλά για να μας προτρέψει να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό της ζωής μας και να κάνουμε σωστές επιλογές που θα προστατεύσουν την υγεία μας.

«Δεν έχει σημασία πόσος χρόνος μας απομένει αλλά τι θα τον κάνουμε. Μία εβδομάδα γεμάτη χαρά και αγάπη αξίζει περισσότερο από χρόνια γεμάτα οδύνη. Το Tikker μάς υπενθυμίζει πως προτεραιότητά μας στη ζωή θα πρέπει να είναι να τη ζήσουμε στο έπακρο.»

Εάν λοιπόν ανησυχείτε για τις δραματικές επιπτώσεις του τρόπου ζωής σας, το Tikker είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

tikker 2

Για να ρυθμίσετε το Tikker, συμπληρώνετε πρώτα ένα ερωτηματολόγιο για το προσωπικό ιατρικό σας ιστορικό, για παράδειγμα εάν αντιμετωπίζετε αλλεργίες ή πάσχετε από κάποιο χρόνιο νόσημα. Θα πρέπει να δηλώσετε επίσης εάν πίνετε ή καπνίζετε και αν κάποιος από την οικογένειά σας πάσχει από καρκίνο, διαβήτη ή άλλες σοβαρές παθήσεις. Τέλος, θα πρέπει να δηλώσετε πόσο γυμνάζεστε και πόσα κιλά είστε.

Υπολογίζοντας επίσης την ηλικία σας, το Tikker «προβλέπει» την ακριβή ημέρα και ώρα θανάτου και ξεκινά την αντίστροφή μέτρηση...

Θα το αγοράζατε;

Διαβάστε επίσης:

Η μύτη σας αποκαλύπτει πόσο θα ζήσετε!
Θάνατος από φρυγανιέρα και άλλοι πρωτότυποι τρόποι να... πεθάνετε! (video)
Τρία δυνατά συναισθήματα που... σκοτώνουν