ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις από την Praktiker Hellas!

Πλούσια ποικιλία σε εποχικά είδη και ολοκληρωμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με στολίδια & φωτάκια με λιγότερα από 30 ευρώ!

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις από την Praktiker Hellas!

Τα Praktiker είναι και πάλι κοντά μας για να μας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην πιο χαρούμενη και ζεστή γιορτή του χρόνου με αμέτρητες προτάσεις και ιδέες που θα προετοιμάσουν το σπίτι μας και θα του δώσουν χριστουγεννιάτικη θαλπωρή.

Βρεθείτε ένα βήμα πιο κοντά στη μαγεία των εορτών ξεχωρίζοντας από την πλούσια ποικιλία ολοκληρωμένων προτάσεων που προσφέρουν τα Praktiker, την πιο κατάλληλη για εσάς.

Xmas stolidia

Στο χριστουγεννιάτικο κατάλογο Praktiker μέχρι 20 Δεκεμβρίου, θα βρείτε μοντέρνα & οικονομικά χριστουγεννιάτικα είδη, όπως δέντρα, φωτάκια, στολίδια και διακοσμητικά, είδη για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, καθώς και μια πρωτότυπη πρόταση για την κατασκευή εναλλακτικού χριστουγεννιάτικου δέντρου που... θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε γιορτινή διάθεση!

Με μια επίσκεψη στα καταστήματα Praktiker ή με ένα κλικ στο www.praktiker.gr, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη για τις γιορτές, για κάθε γούστο και διάθεση διακόσμησης.

Επιλέξτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας μόνο με 19,99 ευρώ (μοντέλο First, 180cm), στολίστε το με όμορφες μπάλες (σετ των 6τμ, από 1,29 ευρώ) και κάντε το πιο φωτεινό με φωτάκια εσωτερικής χρήσης LED μόνο με 6,99 ευρώ.

Παράλληλα με τα είδη στολισμού, τα Praktiker προσφέρουν και μια πλούσια ποικιλία από χρήσιμα, οικονομικά και μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας: από ηλεκτρικές συσκευές, μικροσυσκευές, είδη θέρμανσης και υλικά κατασκευών για τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, μέχρι ηλεκτρονικά, είδη οικιακής χρήσης & διακόσμησης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, εργαλεία, είδη για τον ελεύθερο χρόνο και πολλά άλλα.

XmasCatalogue Praktiker Hellas II

Φέτος σκεφτείτε δημιουργικά & πρακτικά και επιλέξτε δώρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων και κάνουν πραγματικότητα κάθε επιθυμία και ανάγκη τους!

Τα Praktiker και φέτος απέδειξαν τον κοινωνικό τους χαρακτήρα, στηρίζοντας καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου τη λειτουργία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του Σωματείου Praksis, με τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης μέσα από τα καταστήματά τους σε όλη την Ελλάδα και δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον καταναλωτή να συμβάλει στην καλή λειτουργία τους.

Τη μαγεία των γιορτών μπορείτε να την ανακαλύψετε μέσα από απλά πράγματα που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και λειτουργική και αυτές οι δημιουργικές στιγμές θα είναι η πιο γενναιόδωρη ανταμοιβή...

Δείτε τον κατάλογο στο http://www.praktiker.gr/Catalog-New-Products.aspx