ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη για 17χρονη με σπάνιο νόσημα (βίντεο)

Μια πρωτότυπη και μοναδικά σκηνοθετημένη έκπληξη περίμενε τη 17χρονη Audra Daniloff από το Γουισκόνσιν των ΗΠΑ. Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, η οποία πάσχει από μια σπάνια νόσο που απειλεί τη ζωή της, θέλησε να της δώσει ένα μοναδικό δώρο για τα Χριστούγεννα, δεν επέλεξε όμως να το αφήσει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη για 17χρονη με σπάνιο νόσημα (βίντεο)

Ενώ η κοπέλα οδηγούσε, ένας αστυνομικός τη σταμάτησε, λέγοντάς της ότι παραβίασε την πινακίδα υποχρεωτική διακοπή πορείας (STOP). Ο αστυνομικός ήταν βέβαια στο κόλπο, καθώς δεν της έκοψε κλήση, αλλά της έδωσε ένα αεροπορικό εισιτήριο με προορισμό τη Νέα Υόρκη και ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα έδινε εκεί το αγαπημένο της συγκρότημα.

Πριν από ένα περίπου χρόνο, η 17χρονη Audra έλαβε διάγνωση για αιμοφαγοκυτταρική λεμφοϊστιοκυττάρωση (HLH), μια σπάνια νόσο στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα βρίσκεται σε υπερδιέγερση, με αποτέλεσμα να καταστρέφει τους ιστούς και τα όργανα του σώματος, όπως το συκώτι, τον εγκέφαλο, και το μυελό των οστών. Σύμφωνα με τους γιατρούς, οι πιθανότητες να ζήσει η Audra δεν ξεπερνούν το 20%.

Ο πατέρας της κοπέλας θέλησε να της οργανώσει την ξεχωριστή έκπληξη για τα Χριστούγεννα και το αστυνομικό τμήμα του Saukville συνεργάστηκε μετά χαράς.

Η Audra κατάφερε τελικά να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη και να δει το αγαπημένο της συγκρότημα Timeflies από κοντά.

{youtube}7EEfJP4w5w{/youtube}