ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορυφαίες οι σπουδές Διαιτολογίας στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας!

Σπουδάζοντας στον Τομέα Διαιτολογίας και Διατροφής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, λαμβάνεις όλες τις γνώσεις που σχετίζονται με τη σημασία της διατροφής στη διατήρηση και βελτίωση της υγείας.

Κορυφαίες οι σπουδές Διαιτολογίας στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας!

Οι διατροφικές μας συνήθειες σε συνδυασμό με το καθημερινό άγχος που προκαλούν οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, η δίαιτα για λόγους Αισθητικής ή Υγείας, η απώλεια και οι μεγάλες διακυμάνσεις βάρους, αλλά και η διατήρηση τουιδανικού βάρους συνθέτουν το βασικό αντικείμενο σπουδών του «Στελέχους Διατροφής και Διαιτολογίας».

Ο απόφοιτος της ειδικότητας «Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας» ασχολείται, σε επιστημονικό επίπεδο, με την υγιεινή διατροφή και τη δίαιτα.

Με τις επιστημονικές γνώσεις που διαθέτει, μπορεί να δημιουργήσει το ημερήσιο/εβδομαδιαίο/μηνιαίο διαιτολόγιο ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, αλλά και υγιών ατόμων, που επιθυμούν να ελέγξουν το βάρος τους και να αποκτήσουν μια ιδανική σιλουέτα!

Το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει το Ι. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας στους σπουδαστές Διαιτολογίας, σε συνδυασμό με το κορυφαίο portal ευρέσεως εργασίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, www.thejobcenter.gr, αλλά και με το ευρύ δίκτυο ισχυρών συνεργαζόμενων εταιρειών, όπως «Λόγω Διατροφής», Κέντρο Αισθητικής FIGURA, κ.ά, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία!

Αν θέλετε να κάνετε τις Σπουδές ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ, Μονόδρομο για την Επιτυχία, τότε μία είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ: ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!

Πληροφορίες

-Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου, τηλέφωνο 210 9640117

-http://www.iek-xini.edu.gr/iek-glyfada-campus

-www.facebook.com/iekxiniglyfada