ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτο βίντεο! 12χρονη υπνοβατεί και… παίζει πιάνο!

Κάποια στιγμή θα την ακούσετε και να ροχαλίζει!

Απίστευτο βίντεο! 12χρονη υπνοβατεί και… παίζει πιάνο!

Η 12χρονη Ίζαμπελ από το Βόρειο Νησί της Νέας Ζηλανδίας αγαπά τόσο πολύ το πιάνο που παίζει ακόμη και... στον ύπνο της! Ο ξάδερφος της μητέρας της την έπιασε επ' αυτοφώρω να εκτελεί μουσικές μελωδίες αργά και νωχελικά ενώ βρισκόταν σε κατάσταση βαθύ ύπνου και ανέβασε το βίντεο στο YouTube.

Εμφανώς εξαντλημένη, η Ίζαμπελ στηρίζει το κεφάλι της στο πιάνο και με τα μάτια κλειστά χαϊδεύει τα πλήκτρα με τα δάχτυλά της. Προς το τέλος του βίντεο (0:52), της ξεφεύγει μάλιστα και ένα ροχαλητό!

Τα μέλη της οικογένειας που έγιναν μάρτυρες της αλλόκοτης σκηνής κοιτάζουν με έκπληξη, όμως το κορίτσι δεν αντιλαμβάνεται καν την παρουσία τους.

Η περιγραφή που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει πως η Ίζαμπελ δεν θυμόταν το περιστατικό την επόμενη ημέρα.

{youtube}kCdVpLv8q1I{/youtube}

Σύμφωνα με το Αμερικανικό Ίδρυμα Ύπνου, ένας υπνοβάτης μπορεί απλώς να περπατά ή και να εκτελεί πολύπλοκες εργασίες σε κατάσταση ύπνου. Είναι εξαιρετικά σύνηθες να μην θυμάται τι έχει κάνει την επόμενη ημέρα και είναι δύσκολο να επανέλθει σε κατάσταση συνειδητότητας επειδή βρίσκεται σε πολύ βαθύ στάδιο του ύπνου.

Ένας υπνοβάτης μπορεί απλώς να περιφέρεται μέσα στο σπίτι, να οδηγεί ή ακόμη και να... κάνει σεξ χωρίς να συνειδητοποιεί τις πράξεις του.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τα παράξενα που συμβαίνουν όταν κοιμόμαστε
Τι να κάνετε αν δείτε κάποιον να υπνοβατεί