ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Του είπαν ότι έχει ίωση και πέθανε από όγκο στο κεφάλι – Ήταν μόλις 10 ετών…

Αδύνατο να πιστέψει κανείς πώς μπορεί ένας γιατρός να «μπερδέψει» τον όγκο στο κεφάλι με μια ίωση...

Του είπαν ότι έχει ίωση και πέθανε από όγκο στο κεφάλι – Ήταν μόλις 10 ετών…

Ο 10χρονος Στιούαρτ Σέρινταν από το Μάντσεστερ διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι σε προχωρημένο στάδιο λίγες μόλις ημέρες αφού είχε του είχε δοθεί συνταγή για αντι-ιική αγωγή.

Του απέμεναν λίγοι μόλις μήνες ζωής από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο παιδιατρικό νοσοκομείο Royal Manchester Children's Hospital.

Πριν από ένα περίπου χρόνο, το αγοράκι άρχισε να εκδηλώνει επίμονες ρινορραγίες, ζαλάδες, παραισθήσεις, διάρροια και τάση προς έμετο. Οι γονείς του ισχυρίζονται ότι όταν επισκέφθηκε ιατρό στην περιοχή του Μπέρι στο Μάντσεστερ, του έδωσε συνταγή και τον απέπεμψε, δηλώνοντας ότι πρόκειται απλώς για λοίμωξη από κάποιο ιό.

Stewart Sheridan 2

Τα συμπτώματα που εκδήλωνε ο Στιούαρτ επέμειναν κι έτσι ο πατέρας του τον πήγε στο νοσοκομείο Fairfield General Hospital, όπου η υπολογιστική τομογραφία υπέδειξε την ύπαρξη μη χειρουργήσιμου όγκου στο κεφάλι σε τρίτο στάδιο, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής Mirror.

Stewart Sheridan 1

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αμέσως μετά στο παιδιατρικό νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για τους λίγους μήνες ζωής που του απέμεναν. Έκανε εντατική ακτινοθεραπεία για να συρρικνωθεί ο όγκος, όμως η θεραπεία απλώς καθυστέρησε το αναπόφευκτο. Ο Στιούαρτ τελικά έφυγε από τη ζωή στις 20 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης:

«Μανούλα, άσε με να πεθάνω» - Η ιστορία του 5χρονου Μόργκαν που συγκλονίζει
«Σταμάτα να γκουγκλάρεις τα συμπτώματά σου», της είπαν οι γιατροί λίγο πριν πεθάνει