ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Rebecah Marine: Ένα εντυπωσιακό μοντέλο με προσθετικό χέρι! (pics)

Η Ρεμπέκα Μαρίν θα κάνει πασαρέλα στις 13 Σεπτεμβρίου, στο FTL Moda Show, στο πλαίσιο του New York Fashion Week. Με μια διαφορά! Ο δεξιός βραχίονας του νεαρού μοντέλου είναι προσθετικός!

Rebecah Marine: Ένα εντυπωσιακό μοντέλο με προσθετικό χέρι! (pics)

Η 28χρονη, σήμερα, Ρεμπέκα είναι μοντέλο από το Νιου Τζέρσι. Γεννήθηκε χωρίς δεξιό χέρι και σε πολύ νεαρή ηλικία της είπαν ότι δεν έχει μέλλον στο modeling. Εγκατέλειψε την ιδέα και προσανατολίστηκε σε μια πιο παραδοσιακή δουλειά πλήρους απασχόλησης.

Πριν τέσσερα χρόνια, έχοντας πλέον προσθετικό χέρι αποφάσισε να ξαναδοκιμάσει. Συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να κάνει την αναπηρία της πλεονέκτημα και να γίνει η ίδια εκπρόσωπος ατόμων με αναπηρία.

Σήμερα, με το i-limp quantum -ένα από τα πλέον εξελιγμένα προσθετικά χέρια, με έλεγχο των χειρονομιών- η βιομηχανία της μόδας την αγκάλιασε.

idSTzjvI

Έκανε πασαρέλα στο New York Fashion Week του Φεβρουαρίου και φωτογραφήθηκε για τον κατάλογο 2015 της Nordstrom.

«Το να είσαι μοντέλο με αναπηρία ήταν εξαιρετικά δύσκολο τα τελευταία δύο χρόνια», είπε στη Χέιλι Ουίλμπουρ του Mashable. «Τα πρακτορεία δεν κοίταζαν καν το πορτφόλιό μου».

model

Η Rebecca θα συναντήσει και άλλα μοντέλα με αναπηρία, όπως η 18χρονη Μέιντελιν Στιούαρτ με σύνδρομο Down, που επίσης θα κάνει πασαρέλα στο FTL Moda Show.

«Είναι τόσο σημαντικό να συμπεριλάβουν «ιδιαίτερα» μοντέλα, αν λάβουμε υπόψη ότι στην Αμερική ένας στους πέντε είναι άτομο με αναπηρία. Θα έπρεπε να τιμάμε τη μοναδικότητα, όχι να συμμορφωνόμαστε με αυτό που τα μίντια θεωρούν όμορφο», δηλώνει.

Διαβάστε επίσης:

Αναψυκτικά & ανακοπή καρδιάς: Ανησυχητικά τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα

Σε ποια ποσότητα ο καφές προκαλεί συσσώρευση λίπους στην κοιλιά