ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2 χρόνια ONMED.GR: Σας ευχαριστούμε!!!

Το ONMED.GR συμπλήρωσε δύο χρόνια λειτουργίας που το ανέδειξαν στο πρώτο site Υγείας στην Ελλάδα.

2 χρόνια ONMED.GR: Σας ευχαριστούμε!!!

Για να ευχαριστήσει όλους εσάς που το επιλέγετε για την καθημερινή σας ενημέρωση, σας προσφέρει καθημερινά και για όλο τον Οκτώβριο δώρα μεγάλης αξίας.

Όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε μοναδικά δώρα που αφορούν σε υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, μοναδικές σειρές καλλυντικών, συνεδρίες coaching, τροφές και προϊόντα για βρέφη, μετρητές υγείας, καθώς και δωροεπιταγές, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σελίδα του ONMED.GR στο Facebook, όπου θα γίνονται καθημερινά οι κληρώσεις των δώρων.

Επίσης, για να γιορτάσει τη συμπλήρωση των δύο χρόνων λειτουργίας, το ONMED.GR διοργανώνει μια σειρά κοινωνικών δράσεων που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα υγείας.

Η συντακτική ομάδα του ONMED.GR συνεχίζει να φροντίζει καθημερινά για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας αναφορικά με τις εξελίξεις στο χώρο της πολιτικής υγείας, της περίθαλψης, του φαρμάκου και του επιχειρείν υγείας. Παράλληλα, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στις παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις, όπως αυτές καταγράφονται και δημοσιεύονται στις μεγαλύτερες επιθεωρήσεις και περιοδικά.

Το ONMED.GR ευελπιστεί να συνεχίσει να είναι ο καθημερινός και απαραίτητος σύμβουλός σας, με σοβαρότητα και αξιοπιστία.

O πιο κοντινός σας σύμμαχος για να διατηρήσετε την υγεία και την ευζωία σας!

Σας ευχαριστούμε!!!