ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Youtube video: Οι γιατροί διαγιγνώσκουν τους τραυματισμούς από την ταινία Μόνος στο Σπίτι!

Το Μόνος στο Σπίτι είναι μία από τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες των τελευταίων ετών.

Youtube video: Οι γιατροί διαγιγνώσκουν τους τραυματισμούς από την ταινία Μόνος στο Σπίτι!

Εικοσιπέντε ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας, το 1990, ακόμη τη βλέπουμε και ακόμη απορούμε: Πώς είναι δυνατόν να επιβίωσαν οι επίδοξοι διαρρήκτες Χάρι και Μαρβ από τις πανέξυπνες παγίδες του 8χρονου Κέβιν;

Στο βίντεο που ακολουθεί, γιατροί και νοσηλευτές με πολυετή πείρα αναλύουν κάθε τραυματισμό που υπέστησαν οι δύο διαρρήκτες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι θα έπρεπε να έχουν πεθάνει πριν καν μπουν μέσα στο σπίτι του Κέβιν!

{youtube}sAyNfRGtrOc{/youtube}

Βέβαια, δεν ήταν όλοι οι τραυματισμοί τόσο φοβεροί ώστε να οδηγήσουν τους διαρρήκτες στο θάνατο, όλοι όμως θα τους άφηναν σίγουρα κάποιο... κουσούρι! Για παράδειγμα, ο τραυματισμός της περιοχής των γεννητικών οργάνων με το αεροβόλο θα μπορούσε να επηρεάσει μακροπρόθεσμα τη γονιμότητα.

Ωστόσο, οι πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστησαν ο Χάρι και ο Μαρβ καθ’ όλη τη διάρκεια της ταινίας σίγουρα δεν θα τους εξασφάλιζαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Μόνος στο Σπίτι 2!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η πρώτη ταινία θα έπρεπε να τελειώνει –στην καλύτερη των περιπτώσεων– με τους δύο διαρρήκτες να νοσηλεύονται στην Εντατική, αν όχι να «φιλοξενούνται» σε κάποιο νεκροτομείο!

Δείτε κι αυτό:

Κουτάβια και Χριστούγεννα: Δάκρυα και χαμόγελα σε ένα βίντεο!