ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοναδικό! Κουβαλά τον ανάπηρο γιο του για να νιώσει τη βροχή! (βίντεο)

Ο κύριος που θα δείτε στο βίντεο έχει χαρακτηριστεί από χρήστες του διαδικτύου ως ο «άντρας της χρονιάς»!

Μοναδικό! Κουβαλά τον ανάπηρο γιο του για να νιώσει τη βροχή! (βίντεο)

Σχεδόν 400.000 άνθρωποι έχουν δει μέχρι σήμερα το βίντεο στο YouTube και τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του κόσμου, αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια και σκορπίζοντας συγκίνηση.

Το βίντεο ανέβασε στο YouTube ο χρήστης Marcos Vinícius Petri από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

{youtube}POu1hSoSKlw{/youtube}

Ο άντρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και σαγιονάρες κρατά αγκαλιά τον έφηβο γιο του και βγαίνουν στη βροχή.

Το αγόρι αντιμετωπίζει αναπηρία, με τα χέρια και τα πόδια του να παρουσιάζουν εμφανή παραμόρφωση. Το αγόρι δεν σταματά όμως να χαμογελά καθώς νιώθει τη βροχή να αγγίζει το σώμα του.

Το βίντεο έχει αποσπάσει δεκάδες συγκινητικά μηνύματα από τους χρήστες του YouTube. Σε ένα από αυτά, ο χρήστης αποκαλεί τον πατέρα «άντρα της χρονιάς». «Σαν αυτόν θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω», σχολιάζει ο χρήστης James Bannachie, ενώ ο Drew Stanley γράφει πως «Μερικές φορές οι πράξεις εκφράζουν την αγάπη καλύτερα από τα λόγια».

Το βίντεο έχει κυκλοφορήσει και στο Reddit, με έναν από τους χρήστες να υποθέτει ότι ο πατέρας είναι τόσο γυμνασμένος επειδή κουβαλά συνεχώς το γιο του, «δείχνοντάς του τα θαύματα του κόσμου».

Πηγή: MailOnline

Δείτε κι αυτό:

Οι γιατροί τον χειρουργούσαν στο κεφάλι κι αυτός έπαιζε σαξόφωνο! (βίντεο)
Κοριτσάκι πέντε μηνών ακούει για πρώτη φορά! (βίντεο)
Νοσηλεύτριες τραγουδούν το Let it go μαζί με 3χρονη καρκινοπαθή (βίντεο)