ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον Ευαγγελισμό οι δύο κοπέλες που συνόδευαν τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύονταιο οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη ο οποίος έχασε την ζωή του το πρωί της Πέμπτης στην Λ. Βουλιαγμένης.

Στον Ευαγγελισμό οι δύο κοπέλες που συνόδευαν τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη

Η μία κοπέλα χειρουργείται αυτή την στιγμή, καθώς έχει υποστεί επιπεπλεγμένο κάταγμα. Πρόκειται σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς για ένα πολύ σοβαρό κάταγμα.

Δεν υπάρχουν, ωστόσο, πληροφορίες, εάν το μέλος της κοπέλας θα ακρωτηριαστεί, σύμφωνα με τον καρδιολόγο και πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Ηλία Σιώρα με τον οποίο επικοινώνησε το ONMED.

Η δεύτερη κοπέλα νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Ευαγγελισμού, καθώς έχει υποστεί κάταγμα στον αγκώνα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όλα φαίνεται να συνέβησαν στις 08:20 το πρωί της Πέμπτης (18/02/2016) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το Ι.Χ.τύπου τζιπ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Παράλληλα, τραυματίστηκαν σοβαρά οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα.

Ο γνωστός τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Δείτε το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη




{youtube}uxqsJANo3VE{/youtube}



Δείτε εδώ ολόκληρο το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη