ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφαίρεση καρκίνου του δέρματος - Φωτογραφίες που σοκάρουν

Η 49χρονη Τζούντι Κλάουντ από την Ιντιάνα των ΗΠΑ πληρώνει πολύ ακριβά το τίμημα της αγάπης της για τον ήλιο και το τεχνητό μαύρισμα. 

Αφαίρεση καρκίνου του δέρματος - Φωτογραφίες που σοκάρουν

Τώρα όμως που πήρε το μάθημά της, αποφάσισε να προειδοποιήσει τους λάτρεις του μαυρίσματος για τους κινδύνους της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και του σολάριουμ, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις τρομερές αλλοιώσεις που έχει υποστεί το δέρμα της μετά τις επεμβάσεις αφαίρεσης του καρκίνου.

Η 49χρονη έχει εμφανίσει καρκίνο σε πολλά σημεία στο σώμα της, όπως στο πρόσωπο, στα χέρια και στα πόδια, και υποβάλλεται συνεχώς σε χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αφαιρεθούν. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, υποβλήθηκε στην τέταρτη κατά σειρά επέμβαση. Κατά την τρίωρη επέμβαση αφαιρέθηκε ο καρκίνος από 23 διαφορετικά σημεία του σώματός της.

Η σειρά των φωτογραφιών που ανέβασε η Τζούντι στο Facebook δείχνουν τα εμφανή σημάδια που έχουν μείνει στο δέρμα της μετά την επέμβαση.

«Να πώς είναι ο καρκίνος του δέρματος. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της χρήσης σολάριουμ όταν ήμουν πιο μικρή. Είναι το αποτέλεσμα των πολυάριθμων ηλιακών εγκαυμάτων κατά την παιδική και εφηβική μου ηλικία και το αποτέλεσμα της αμέλειας στη χρήση αντηλιακού, το αποτέλεσμα της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο», αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει τις φωτογραφίες της Τζούντι.

Η Τζούντι μίλησε για την περιπέτειά της στη Mail Online, δηλώνοντας: «Ελπίζω να καταλάβουν όλοι ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο και σε αυτούς, δεν αξίζει να πεθάνεις για να αποκτήσεις μαύρισμα

12046638 prior

Πριν την επέμβαση

12038026 6 hours post

6 ώρες μετά την επέμβαση

12074741 3 days post

3 μέρες μετά την επέμβαση

12038197 4 days

4 μέρες μετά την επέμβαση

«Ακούω πολλούς να λένε ότι νιώθουν καλύτερα με την εμφάνισή τους αφού κάνουν σολάριουμ ή ‘ψηθούν’ στον ήλιο για ώρες ατελείωτες. Κοιτάξτε τις φωτογραφίες. Θα μπορούσατε να είστε εσείς», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο της Τζούντι στο Facebook.

Περισσότερες φωτογραφίες, καθώς και το πλήρες κείμενο της Τζούντι, μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε κι αυτό:

Ελιές στο δέρμα & καρκίνος: Νέα έρευνα ανατρέπει όσα ξέραμε!

Μελάνωμα άκρων: Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Προστατευθείτε: Μοιάζει με απλό σπυράκι αλλά είναι οζώδες μελάνωμα (Εικόνες)