ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλες οι πληροφορίες για το αλκοόλ από μία νέα ιστοσελίδα

Μια ιστοσελίδα με χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες, για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, μόλις έκανε την εμφάνισή της. Πρόκειται για το ολοκαίνουριο www.drinkiq.com.

Όλες οι πληροφορίες για το αλκοόλ από μία νέα ιστοσελίδα

Ειδικότερα, η Diageo, δεσμεύεται να προβάλλει με υπευθυνότητα τις μάρκες της και να προάγει τη μετρημένη κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, ως μέρος ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρία παρουσιάζει την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.drinkIQ.com και στην ελληνική γλώσσα με επικαιροποιημένο περιεχόμενο, σε μοντέρνο και εύχρηστο περιβάλλον.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα www.DRINKiQ.com παρέχει στους καταναλωτές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις σωστές μερίδες σερβιρίσματος, αλλά και τις θερμίδες που περιέχει το κάθε ποτό. Με μια σειρά από infographics, το site ενημερώνει για τους πιο συνηθισμένους μύθους γύρω από το αλκοόλ, ενώ βοηθά τους καταναλωτές να υπολογίσουν τα γραμμάρια αλκοόλ που περιέχει το κάθε ποτό και το χρόνο που χρειάζεται ο οργανισμός για την επεξεργασία του, μέσα από έναν χρήσιμο αλκοολομετρητή.

Το site είναι «φιλικό» στις φορητές συσκευές (tablet, smartphone), ενώ διαθέτει πλούσιο υλικό για τα social media, προσφέροντας τις απαραίτητες πληροφορίες, οποιαδήποτε στιγμή.

Διαβάστε ακόμη:

Το πολύ αλκοόλ βλάπτει, πόσο είναι όμως το «πολύ»;

Πόσο αλκοόλ είναι ασφαλές; Τι λένε οι νέες κατευθυντήριες οδηγίες

Μπορώ να πιω αλκοόλ όταν παίρνω αντιβίωση;