ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο ΣτΕ σήμερα ο καθηγητής Αθαν. Γιαννόπουλος κατά της απόφασης Πολάκη

Στο Γ΄ τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας κατέθεσε την Παρασκευή τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της υπουργικής απόφαση Πολάκη με την οποία παύεται από πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος.

Στο ΣτΕ σήμερα ο καθηγητής Αθαν. Γιαννόπουλος κατά της απόφασης Πολάκη

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρωτόδικη απόφαση δεν θα καθυστερήσει και είναι πολύ πιθανόν να εκδοθεί στις αρχές της εβδομάδας και μάλιστα να έχει θετική έκβαση για τον πρώην πρόεδρο του υγειονομικού φορέα.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Γιαννόπουλος, επαύθη από την προεδρία του ΚΕΕΛΠΝΟ πριν από μία εβδομάδα την Μ.Πέμπτη, καθώς - όπως ισχυρίστηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, δεν υιοθέτησε την λίστα Πολάκη που αφορούσε τα ονόματα (γιατρών και νοσηλευτών) για την στελέχωση των κλινών ΜΕΘ.

Εν τω μεταξύ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε χθες Πέμπτη, το νέο ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, με επικεφαλής τον αναπληρωτή καθηγητή Χειρουργικής και πρώην Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ, ενώ ο διαγωνισμός για την στελέχωση των ΜΕΘ βρίσκεται ακόμη στον αέρα και το πιο πιθανό είναι να επαναπροκηρυχθεί.

Διαβάστε ακόμη:

ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι νομικές διαδικασίες των μελών του ΔΣ και οι επίμαχοι φάκελοι των νοσηλευτών στα χέρια της ηγεσίας