ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με φωνές, κλωτσιές και γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν τον Π. Πολάκη στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

Με φωνές και γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, οι κάτοικοι του νησιού την Δευτέρα, κατά την διάρκεια επίσκεψής του.

Με φωνές, κλωτσιές και γιουχαΐσματα υποδέχθηκαν τον Π. Πολάκη στο νοσοκομείο Ιεράπετρας

Οι κάτοικοι μάλιστα του νησιού, δεν στάθηκαν μόνο στη λεκτική βία, αλλά και στην σωματική, καθώς άρχισαν και να τον κλωτσούν, όπως τονίζουν τα τοπικά ΜΜΕ.

«Κάτω τα χέρια από το Νοσοκομείο», φώναζαν -μεταξύ άλλων- οι διαδηλωτές οι οποίοι ζητούν να έχουν άμεσα συνάντηση με τον κ. Πολάκη. Επικράτησε αναστάτωση και ο υπουργός "φυγαδεύτηκε" στο εσωτερικό του κτιρίου, όπου στη συνέχεια, συναντήθηκε με την διοίκηση του νοσοκομείου.

Στη συνάντηση βρέθηκαν και φορείς της περιοχής, οι οποίοι μίλησαν για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει συνάντηση στη ΔΥΠΕ Κρήτης στο Ηράκλειο με τους φαρμακοποιούς των νοσοκομείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι Κρητικός, επομένως παλιός γνώριμος σε όλη την περιοχή και σίγουρα η αντίδραση αυτή των κατοίκων του νησιού, τον έφερε σε δύσκολη θέση.