ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποστολή φαρμάκων στο Άγ. Όρος από τον ΙΣΑ

Αποστολή Ιατροφαρμακευτικού Υλικού στην ΑθωνιάδαΕκκλησιαστική Ακαδημία του Αγίου Όρους από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής,  την Πέμπτη από κλιμάκιο του ΙΣΑ, με επικεφαλής το ΔήμαρχοΑμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ.Πατούλη.
Αποστολή φαρμάκων στο Άγ. Όρος από τον ΙΣΑ

Αποστολή Ιατροφαρμακευτικού Υλικού στην ΑθωνιάδαΕκκλησιαστική Ακαδημία του Αγίου Όρους από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, την Πέμπτη από κλιμάκιο του ΙΣΑ, με επικεφαλής το ΔήμαρχοΑμαρουσίου, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ.Πατούλη.

Κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες εισήλθαν στη Χερσόνησοτου Άθω με σκάφος της Ιεράς Μονής, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙατρικούΣυλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Πατ. ΛάμπροΑνδρεάκη, Προϊστάμενο ΙΝ Αγ.Αθανασίου Πολυδρόσου Αμαρουσίου και τον επίτιμοΠρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Σωτήρη Ρηγάκη.

Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στην Ιερά Μονή Διονυσίου και την Παρασκευήθα μεταβεί στην πρωτεύουσα του Αγίου Όρους, στις Καριές, όπου ο Πρόεδρος τουΙατρικού Συλλόγου Αθηνών θα επιδώσει, παρουσία του Οικουμενικού ΠατριάρχηΚωνσταντινουπόλεως κκ Βαρθολομαίου, στις 12:00μμ ιατροφαρμακευτικό υλικό από τοΙατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αποστολής τηςΙεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία.