ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνέδριο για την εξατομίκευση της θεραπείας και την καινοτομία

Η συμβολή τηςεξατομικευμένης θεραπείας στην αναβάθμιση του επιπέδου περίθαλψης, στη βελτίωση τωνοικονομικών του ΕΣΥ, καθώς και στην  πρόσβαση των ασθενών σεαποτελεσματικές και καινοτόμες εξετάσεις και φάρμακα, είναι μερικά από ταθέματα τα οποία θα τεθούν στο επίκεντρο του Συνεδρίου «ΕξατομικευμένηΘεραπεία & Καινοτομία», που διοργανώνεται απότο Health Daily και τη Boussias Communications την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς (Οδός Μεσογείων 151,Παράδεισος Αμαρουσίου).
Συνέδριο για την εξατομίκευση της θεραπείας και την καινοτομία

Η συμβολή τηςεξατομικευμένης θεραπείας στην αναβάθμιση του επιπέδου περίθαλψης, στη βελτίωση τωνοικονομικών του ΕΣΥ, καθώς και στην πρόσβαση των ασθενών σεαποτελεσματικές και καινοτόμες εξετάσεις και φάρμακα, είναι μερικά από ταθέματα τα οποία θα τεθούν στο επίκεντρο του Συνεδρίου «ΕξατομικευμένηΘεραπεία & Καινοτομία», που διοργανώνεται απότο Health Daily και τη Boussias Communications την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς (Οδός Μεσογείων 151,Παράδεισος Αμαρουσίου).

Το συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Εθνικούκαι Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις έχουνφέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος την εξατομικευμένη θεραπεία. Το συνέδριο «Εξατομικευμένη Θεραπεία & Καινοτομία» αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική διοργάνωση που για πρώτηφορά συντελείται στην Ελλάδα. Στόχος του συνεδρίου είναι να φέρει στο προσκήνιοσημαντικές διεθνείς εξελίξεις, καθώς και όλα όσα τελούνται στη χώρα μας σεθεσμικό επίπεδο γύρω από την εξατομικευμένη θεραπεία. Παράλληλα, επιδιώκεινα αναδείξει μια διεθνή πραγματικότητα: Ότι η εξατομικευμένηθεραπεία αποτελεί έναν τομέα ο οποίος μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη τόσογια τους ίδιους τους ασθενείς, όσο και για τους παρόχους υγείας, μειώνοντας σε κρατικόεπίπεδο το κόστος θεραπείας και εξοικονομώντας περισσότερους οικονομικούςπόρους για τη Δημόσια Υγεία.