ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεσκεπάστηκε απάτη με σπιρουλίνα στο διαδίκτυο

Κέρδη ύψους 300.000 ευρώ, μέσα σε τρεις μήνες, φέρεται ότι αποκόμισε έμπορος ο οποίος πουλούσε σπιρουλίνα μέσα από το διαδίκτυο, ενώ προσέγγιζε τους υποψήφιους πελάτες του και τηλεφωνικά.
Ξεσκεπάστηκε απάτη με σπιρουλίνα στο διαδίκτυο

Κέρδη ύψους 300.000 ευρώ, μέσασε τρεις μήνες, φέρεται ότι αποκόμισε έμποροςο οποίος πουλούσε σπιρουλίνα μέσα από το διαδίκτυο, ενώ προσέγγιζε τουςυποψήφιους πελάτες του και τηλεφωνικά.

Ο έμπορος υποσχόταν χαμηλέςτιμές, αλλά φέρεται ότι πουλούσε ακριβά τα χάπια σπιρουλίνας

Μετά από 50(!) καταγγελίες, οεισαγγελέας άσκησε τελικά ποινική δίωξη σε βάρος του εμπόρου φαρμακευτικώνσκευασμάτων για εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού...

Ο εισαγγελέας ποινικήςδίωξης Λάμπρος Τσόγκας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κακουργηματικήαπάτη και διαβίβασε την ογκώδη δικογραφία σε ανακριτή που αναμένεται να καλέσειγια απολογία τον κατηγορούμενο, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Να σημειωθεί ότι είχαν προηγηθείκαταγγελίες από περίπου 50 άτομα ενώ ο συνολικός αριθμός των θυμάτων είναιπολλαπλάσιος, σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, οκατηγορούμενος διαφήμιζε ότι χορηγούσε δωρεάν το κάθε κουτί με τα χάπιασπιρουλίνας, χρεώνοντας μόνο τα έξοδα αποστολής, ενώ τα φαρμακεία πουλούσαν σεσχεδόν ίδια τιμή ανάλογα σκευάσματα που περιείχαν υπερδιπλάσια χάπια.

Πηγή: Voria.gr