ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Lavisoft υποστηρίζει πληροφοριακά την Baxter

Το έργο εγκατάστασης της εφαρμογής  Time Master, στη φαρμακευτική εταιρία Baxter Hellas ΕΠΕ, ανέλαβε η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής ΑΕ.
Η Lavisoft υποστηρίζει πληροφοριακά την Baxter

Το έργο εγκατάστασης της εφαρμογής Time Master, στη φαρμακευτική εταιρία Baxter Hellas ΕΠΕ, ανέλαβε η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής ΑΕ.

Πρόκειται για ένα λογισμικό που διαχειρίζεται καιεπεξεργάζεται ολοκληρωμένα τις παρουσίες του προσωπικού μιας εταιρίας.

Το Time Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της LAVISOFT. Συνεργάζεται αρμονικά με κατάλληλουςηλεκτρονικούς σταθμούς ωρομέτρησης (Time Attendance Terminals) για τη συλλογήτων στοιχείων που συγκεντρώνονται σ’ αυτούς από τα “κτυπήματα” των καρτώνπαρουσίας των εργαζομένων. Στη συνέχεια, η εφαρμογή αναλαμβάνει την επεξεργασίατων στοιχείων, την έκδοση όλων των απαραίτητων καταστάσεων, αναλυτικών καισυγκεντρωτικών, καθώς και τη δημιουργία κατάλληλων αρχείων για αυτόματηενημέρωση του προγράμματος Μισθοδοσίας.

Το Time Master, απόλυτα προσαρμοσμένο στην Ελληνική Εργατική Νομοθεσία,έχει τη δυνατότητα της αυτόνομης λειτουργίας για τη διαχείριση των παρουσιώντου προσωπικού, ενώ μπορεί να αποτελέσει ένα άριστο συμπλήρωμα της Μισθοδοσίας,ολοκληρώνοντας τη Μηχανογραφική κάλυψη της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού τηςΕπιχείρησης ή του Οργανισμού. Παράλληλα,με τη βοήθεια του Time MaSter, κάθε επιχείρηση επιτυγχάνει μεγαλύτερηαποδοτικότητα, εξοικονόμηση χρόνου, καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρησητης διοίκησης.