ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Google εύχεται στους ερωτευμένους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε και η Google το γιορτάζει φτιάχνοντας σοκολατάκια! Με αυτό το ευφάνταστο διαδραστικό Doodle, η Google εύχεται Χρόνια Πολλά στους ερωτευμένους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Google εύχεται στους ερωτευμένους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε και η Google το γιορτάζει φτιάχνοντας σοκολατάκια! Με αυτό το ευφάνταστο διαδραστικό Doodle, η Google εύχεται Χρόνια Πολλά στους ερωτευμένους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.




Πολλοί βέβαια υποστηρίζουν ότι οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα και δεν περιμένουν την 14η Φεβρουαρίου για να εκφράσουν την τρυφερότητά τους.Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή μέρα είναι μια καλή αφορμή για τα ζευγάρια να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Πώς μπορούμε λοιπόν να κάνουμε αυτή τη μέρα ξεχωριστή; Δείτε ποια είναι τα συστατικά του τέλειου ραντεβού, σύμφωνα με τους επιστήμονες!

1. Καλός ύπνος την προηγούμενη ημέρα

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η έλλειψη ύπνου μπορεί να μας χαλάσει τη διάθεση. Γινόμαστε ευέξαπτοι, επιθετικοί και κακόκεφοι και κανείς δε θέλει να είναι έτσι την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.

2. Αφροδισιακό γεύμα

Τα φασόλια, το ρύζι και οι καυτερές πιπεριές μπορεί να μην ακούγονται ως ιδανική συνταγή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όμως τα θρεπτικά συστατικά που περιέχουν αυτές οι τροφές μπορούν να τονώσουν την ερωτική μας διάθεση. Λίγο αβοκάντο, χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει, είναι επίσης κατάλληλο για να μας δώσει την απαραίτητη ενέργεια. Για φρούτο, μπορούμε να προτιμήσουμε τη μπανάνα, καθώς περιέχει βρωμελίνη, ένα ένζυμο που πυροδοτεί την παραγωγή τεστοστερόνης.

3. Κόκκινα ρούχα

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ διαπίστωσαν ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες αισθάνονται τρομερή έλξη όταν αντικρίζουν το κόκκινο χρώμα. Μάλιστα, τα αποτελέσματα της σχετικής μελέτης έδειξαν ότι όταν το ίδιο ακριβώς άτομο φορά κόκκινα ή κάποιο άλλο χρώμα, το κόκκινο πάντοτε κάνει περισσότερη εντύπωση.

4. Σεμινάριο μαγειρικής, διήμερη απόδραση και σνόουμπορντ

Τι κοινό έχουν αυτές οι τρεις δραστηριότητες; Είναι μια καλή ευκαιρία για ένα ζευγάρι να ζήσει μια νέα εμπειρία. Μελέτες δείχνουν ότι τα ζευγάρια που μοιράζονται όμορφες και μοναδικές εμπειρίες απολαμβάνουν μια πιο ευτυχισμένη σχέση που αντέχει στο χρόνο.

5. Θρίλερ

Μοιάζει παράταιρο, όμως ένα θρίλερ είναι το κατάλληλο είδος ταινίας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι μια εμπειρία που πυροδοτεί τέτοιου είδους ένταση μπορεί να… ανάψει τα αίματα και να φέρει τους δύο συντρόφους πιο κοντά. Αυτό οφείλεται φυσικά στην ανεβασμένη αδρεναλίνη, αναφέρει η σχετική μελέτη στην επιστημονική επισκόπηση Archives of Sexual Behavior.

6. Κλειστό κινητό

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ διαπίστωσαν ότι τα ζευγάρια που συνομιλούν ενώ έχουν κοντά τους το κινητό παρουσιάζουν μειωμένα επίπεδα εμπιστοσύνης. Το κινητό δεν έχει λοιπόν θέση σε μια τρυφερή συζήτηση την ώρα του δείπνου.

7. Κόκκινο κρασί

Μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine δείχνει ότι η συστηματική κατανάλωση κόκκινου κρασιού ενισχύει τη λίμπιντο και την ερωτική διάθεση.

8. Επιδόρπιο

Μη φοβηθείτε τις θερμίδες αν θέλετε να απολαύσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η σοκολάτα έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την καλή διάθεση, καθώς βοηθά το σώμα μας να απελευθερώσει ορμόνες, όπως η σεροτονίνη, οι οποίες μειώνουν τα επίπεδα του στρες και μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα.

Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!

http://www.youtube.com/watch?v=WQnAxOQxQIU