ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαρνάβας για το θάνατο της ανασφάλιστης

Σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό  του θανάτου της 40χρονης ανασφάλιστης μητέρας από τη Μυτιλήνη που πέθανε, καθώς αδυνατούσε να πληρώσει για τα φάρμακά της ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας, ανέφερε:
Βαρνάβας για το θάνατο της ανασφάλιστης

Σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό του θανάτου της 40χρονης ανασφάλιστης μητέρας από τη Μυτιλήνη που πέθανε, καθώς αδυνατούσε να πληρώσει για τα φάρμακά της ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών, Δημήτρης Βαρνάβας, ανέφερε:

«Ελάχιστοι ήξεραν μέχρι προχτές από πού κατάγεται η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη.

Το μάθαμε από τον κ. Μπαλτάκο, ο οποίος στο διαβόητο διάλογο με τον Κασιδιάρη αναφέρει πως η κ. Γκουτζαμάνη κατάγεται από τη Λέσβο και είναι κοντοχωριανή του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου.

Η Λέσβος έγινε χτες αντικείμενο μιας δεύτερης είδησης: Με τη ζωή της πλήρωσε μία 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών την άσχημη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν».

«Μήπως πρέπει τα θύματα της κρίσης να πεθαίνουν μπροστά στην πόρτα της κ. Γκουτζαμάνη για ν΄ αντιληφθεί η ένοικος πως συντελούνται καθημερινά εκατοντάδες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος της υγείας των Ελλήνων πολιτών;

Ή μήπως αγνοεί η κ. Γκουτζαμάνη πως οι κκ Σαμαράς, Γεωργιάδης και Στουρνάρας είναι αυτουργοί της γενοκτονίας που συντελείται σε βάρος του ελληνικού λαού;», διερωτάται ο κ. Βαρνάβας.

Παράλληλα, καλεί την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να «κινήσει τώρα όλες τις διαδικασίες που επιβάλλει το Σύνταγμα της χώρας, το οποίο θέτει υπεράνω μνημονίων και τοκοχρεολυσίων την υγεία και την επιβίωση των ανθρώπων που ζουν στη χώρα».


Διαβάστε επίσης:

Ανασφάλιστη πέθανε γιατί δεν μπορούσε να αγοράσει τα φάρμακά της