ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λακωνικός ο Άδωνις για την αναπλ. Διοικήτρια του Νοσημάτων στην Πάτρα (βίντεο)

Ενώπιον των δημοσιογράφων βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών και, μεταξύ άλλων, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον διορισμό της αναπληρώτρια
Λακωνικός ο Άδωνις για την αναπλ. Διοικήτρια του Νοσημάτων στην Πάτρα (βίντεο)

Ενώπιον των δημοσιογράφων βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών και, μεταξύ άλλων, απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον διορισμό της αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσημάτων Θώρακος.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείο Υγείας στις 30 Απριλίου, η κα. Σιάμου ορίστηκε ως μέλος της Διοίκησης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος και μετά από λίγες ώρες παρέλαβε νέο έγγραφο του Υπουργείου στο οποίο της έγινε γνωστή η απόλυση της.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου -και ενώ αμέσως πριν (στην αρχή του βίντεο) αναφέρθηκε στην συγχώνευση του Πνευμονολογικού Ιδρύματος με το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα-, απάντησε: "Διοικητικές μεταβολές γίνονται συνεχώς στο Υπουργείο Υγείας, θα έχω συνάντηση μαζί της για να δούμε τι πρέπει να γίνει".


Διαβάστε επίσης:

Προ των ευθυνών του ο Άδωνις από γυναίκα με αναπηρία (βίντεο)

Προκλητική αδιαφορία του Άδωνι προς τους φαρμακοποιούς

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Ανεπιθύμητος στην Πάτρα ο καταστροφέας της δημόσιας υγείας

Μετωπική σύγκρουση Άδωνι – Λουράντου