ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού στον Δήμο Πεντέλης

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Ν. Πεντέλης, η Εκδήλωση Αλληλεγγύης – Εορτής Εργαζομένων και Εθελοντισμού του Δήμου Πεντέλης. Την ίδια ώρα, με συναισθήματα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης και με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από την χορωδία της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, το Εθελοντικό Κλιμάκιο του Δήμου Πεντέλης και ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης, υποδέχτηκαν τους συμπολίτες μας και τους εργαζομένους.

Εκδήλωση Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού στον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμαρχος Πεντέλης αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευχαρίστησε θερμά όλους για την παρουσία τους, τόνισε την σημαντική προσφορά των Χορηγών και Εθελοντών.

Στην συνέχεια μοιράστηκαν τρόφιμα και δώρα σε περισσότερες από 800 οικογένειες (Προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ι.Σ. ΛΑΤΣΗ - του Αρτοποιείου «ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ», του Εστιατορίου «ΚΟΖΙ'S» στα Μελίσσια, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεντέλης, του Φούρνου- Ζαχαροπλαστείου «DALIA» στα Μελίσσια, του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, του Αθλητικού Ομίλου (ΑΟΜ) Μελισσίων, του Super Market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, του Εργοστασίου Πλαστικών-Αχαρνών "ΑΦΟΙ Ι. ΦΑΛΤΣΕΤΑ & ΣΙΑ Ε.Ε., του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Β' Προαστίων, του Ομίλου Προστασίας και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων «Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ», του Φροντιστηρίου Αγγλικών «REAL CENTER OF ENGLISH" στην Ν. Πεντέλη, του κ. Αντίοχου Χαράλαμπου, της κας Μέλλου Αλίκης, του κ. Τσιούμα Θανάση, της κας Ζώη Αγνής και του κ. Μαργέλου Ξενοφών).