ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για 7η συνεχή χρονιά οι εργαζόμενοι της Lavipharm στον 33ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Στο επίκεντρο της προσοχής του παγκόσμιου δρομικού κινήματος για τρεις ημέρες, από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2015, θα βρίσκεται η Αθήνα, γενέτειρα του Μαραθωνίου.

Για 7η συνεχή χρονιά οι εργαζόμενοι της Lavipharm στον 33ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Περίπου 43.000 δρομείς θα συμμετάσχουν στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχής, ενώ περισσότεροι από 16.000 δρομείς, αναμένεται να τρέξουν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ), την ιστορική διαδρομή από την πόλη του Μαραθώνα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Στο παγκόσμιο αυτό αθλητικό γεγονός, με συμμετοχές δρομέων και επισκεπτών από όλον τον κόσμο, για 7η συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της Lavipharm θα είναι εκεί, στηρίζοντας με την προσπάθειά τους το MDA ΕΛΛΑΣ, Σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις. Η ομάδα της Lavipharm θα συμμετέχει στους αγώνες δρόμου των 5χλμ και 10χλμ αλλά και στον ΑΜΑ και το πρωί της Κυριακής, 8 Νοεμβρίου, θα είναι έτοιμη να στείλει το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης, συλλογικότητας, ευγενούς άμιλλας και ανθρώπινης επικοινωνίας. Γιατί «σημασία δεν έχει πως τρέχεις .... αλλά γιατί....».

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Σε πλήρη ετοιμότητα το ΕΚΕΠΥ για τον 33ο Μαραθώνιο - 43.000 οι δρομείς που θα τρέξουν