ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Cana Laboratories υποστηρίζει τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλο»

Η εταιρεία Cana Laboratories προσέφερε στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλο» προϊόντα με στόχο την ενίσχυση των 250 άπορων πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζει ο «Θεόφιλος».

Η Cana Laboratories υποστηρίζει τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλο»

Ειδικότερα, η εταιρεία θέλοντας να σταθεί αρωγός στις άπορες οικογένειες που διαμένουν στην Αθήνα, καθώς και στα ορεινά, νησιώτικα και παραμεθόρια μέρη της χώρας μας, απέστειλε προϊόντα της, όπως τρόφιμα, βρεφικά γάλατα, βρεφικές τροφές, προϊόντα βρεφικής φροντίδας και καλλυντικά.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Cana Laboratories.

Σχετικά με την Cana Laboratories:

H Cana Laboratories είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς των Φαρμακευτικών Προϊόντων, του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, της Ειδικής & Κλινικής Διατροφής, της Βρεφικής Φροντίδας, των Συμπληρωμάτων Διατροφής & Βιταμινών, των Καλλυντικών & Δερμοκαλλυντικών. Η εργοστασιακή μονάδα της Cana Laboratories διαθέτει γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων.

Διαβάστε ακόμη:

Τα Εργαστήρια CANA υποστηρίζουν τους πρόσφυγες σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «ΜΕΤΑδραση»

Εξοπλισμός 100.000 δωρεάν μετρήσεων σακχάρου από τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια CANA