ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζούλια και Γουόλτερ – Μια φιλία μοναδική (βίντεο)

Η μικρή Τζούλια από την Πασαντίνα της Καλιφόρνια και ο τετράποδος Γουόλτερ διατηρούν μια φιλία ξεχωριστή.

Τζούλια και Γουόλτερ – Μια φιλία μοναδική (βίντεο)

Τόσο η Τζούλια όσο και ο Γουόλτερ γεννήθηκαν με απώλεια ακοής, κάτι που κάνει τη σχέση τους ιδιαίτερη. Επικοινωνούν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τη νοηματική γλώσσα.

Η μη κερδοσκοπική φιλοζωική οργάνωση Pasadena Humane Society & SPCA δημοσιοποίησε το παρακάτω βίντεο που δείχνει τη Τζούλια να μαθαίνει στον Γουόλτερ να κάθεται και να πηγαίνει στο μπολάκι του για να πιει νερό.

«Αγαπώ τον Γουόλτερ» δηλώνει η μικρή Τζούλια, «είναι ο καλύτερός μου φίλος».

Ο Γουόλτερ ήταν μόλις έξι εβδομάδων όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένος μαζί με τα αδερφάκια του τον περασμένο Δεκέμβρη. Τα κουτάβια μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο καταφύγιο ζώων και λίγο αργότερα δόθηκαν για υιοθεσία.

Η μητέρα της Τζούλια αναφέρει πως όταν είδαν τη φωτογραφία του Γουόλτερ στο Facebook ήξεραν αμέσως ότι θα γίνει μέλος της οικογένειάς τους. «Όταν κράτησα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου την Τζούλια, αφού δεν μπορούσε να ακούσει τη φωνή μου, άρχισε να μυρίζει το λαιμό μου. Το ίδιο έγινε και όταν πήρα για πρώτη φορά αγκαλιά τον Γουόλτερ» δηλώνει η μητέρα.

«Όταν νιώθεις διαφορετικός ή μόνος, να θυμάσαι τον Γουόλτερ και την Τζούλια» είναι το μήνυμα που θέλει να μεταφέρει η φιλοζωική οργάνωση μέσα από το βίντεο.

Δείτε κι αυτό:

Ο σκύλος-φύλακας του 7χρονου που πάσχει από διαβήτη

Ο Μεγάλος Δανός βοήθησε τη Μπέλα να περπατήσει ξανά μετά από 9 χρόνια (pics&vid)

Σκύλος σώζει την ιδιοκτήτριά του από επιληπτική κρίση (βίντεο)