ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευχαριστίες Τσίπρα σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Με τρία tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ευχαριστεί ο πρωθυπουργός τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ευγενείδιου Θεραπευτηρίου.

Ευχαριστίες Τσίπρα σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτηση του: «Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς & το νοσηλ. προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος».

Ο πρωθυπουργός σε άλλη ανάρτησή του τονίζει: «Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό».

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαριστεί όλους όσους του ευχήθηκαν περαστικά, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά».

«Τελικά, ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση, που αποφασίσαμε εκτάκτως χθες το πρωί και σε λιγότερο από 24 ώρες επέστρεψα στα καθήκοντά μου», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε εξιτήριο περίπου στις 10 το πρωί, έπειτα από προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης, στο Ευγενείδιο Θεραπευτήριο. Υπενθυμίζεται πως εισήχθη στο νοσοκομείο στις 3 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής.

ALEXIS copy copy

Πηγή: Newsbomb.gr