ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ: 40 αναπάντητα ερωτήματα από το υπ. Υγείας - Λειτουργούν αντικοινοβουλευτικά

Αντικοινοβουλευτικά και με αυταρχισμό λειτουργεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς ο τομέας Υγείας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ζητά απαντήσεις σε μείζονα θέματα υγείας αλλά δεν τις λαμβάνει.

ΝΔ: 40 αναπάντητα ερωτήματα από το υπ. Υγείας - Λειτουργούν αντικοινοβουλευτικά

Συγκεκριμένα, ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Τομέας Υγείας της ΝΔ με επικεφαλής τον Βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ και Τομεάρχη Υγείας Βασίλη Οικονόμου, με αφορμή την άρνηση του υπουργείου Υγείας να απαντήσει σε 40 αναπάντητες ερωτήσεις βουλευτών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τους τελευταίους έξι μήνες, για φλέγοντα θέματα της Υγείας.

«Το Υπουργείο Υγείας πέρα του γεγονότος ότι απαξιώνει τον Κοινοβουλευτισμό με αυτό τον τρόπο, δείχνει και με απροκάλυπτο τρόπο ότι αδιαφορεί και αρνείται να συζητήσει τις λύσεις που η Αξιωματική Αντιπολίτευση θέτει για τα ακανθώδη προβλήματα της Υγείας, δείχνοντας έτσι την ασέβειά του στους κοινοβουλευτικούς θεσμούς και λειτουργώντας αντιδημοκρατικά και αυθαίρετα» τονίζει ο κ. Οικονόμου και προσθέτει:

«Η στάση τους δεν είναι απλά λυπηρή, αλλά μετριέται και με αριθμούς και αποκαλύπτει την προσβλητική και αδιανόητη συμπεριφορά που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνει για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας».

Διαβάστε ακόμη:

Ν.Δ: Ο ΕΟΠΥΥ οδηγεί στον Καιάδα 800.000 διαβητικούς στην Ελλάδα