ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Koντά στους πλημμυροπαθείς οι γιατροί του Ιατρικού Περιστερίου & του Ιατρικού Π. Φαλήρου

Στo πλαίσιο της συνεχούς προσφοράς στην τοπική κοινωνία και με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Δυτική και Νοτιοδυτική Αττική, o Όμιλος Ιατρικού Αθηνών προσφέρει δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς της κλινικής του Ιατρικού Περιστερίου και της κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, οι οποίες βρίσκονται πλησιέστερα στις πληγείσες περιοχές.

Koντά στους πλημμυροπαθείς οι γιατροί του Ιατρικού Περιστερίου & του Ιατρικού Π. Φαλήρου

Συγκεκριμένα, οι πληγέντες θα μπορούν να επισκέπτονται δωρεάν τους εφημερεύοντες ιατρούς των δύο κλινικών για το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, είτε με την επίδειξη της βεβαίωσης από την Πυροσβεστική, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου από το Δήμο.

Οι εφημερεύοντες ιατροί του Ιατρικού Περιστερίου και του Ιατρικού Π. Φαλήρου θα καλύπτουν τις εξής ειδικότητες:

- Παθολόγος

- Καρδιολόγος

- Ορθοπαιδικός

- Γενικός χειρουργός

Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι για την κλινική του Ιατρικού Περιστερίου μπορούν να επικοινωνούν στο 210 5799029 και για την κλινική του Ιατρικού Π. Φαλήρου στο 210 9892120, από τις 09.00 έως τις 15.00, εκτός Σαββατοκύριακου, δηλώνοντας το έγγραφο με το οποίο θα προσέλθουν για τις εξετάσεις.

Η πρωτοβουλία αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της προσφοράς στην κοινωνία και τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Διαβάστε ακόμη:

Σε εγρήγορση το ΚΕΕΛΠΝΟ για ενδεχόμενες υγειονομικές συνέπειες λόγω της κακοκαιρίας



Αυτά είναι τα μέτρα για τη Δημόσια Υγεία μετά από πλημμύρες - Εγκύκλιος Μπασκόζου

Φονικές πλημμύρες: Οδηγίες ΚΕΕΛΠΝΟ για το σύστημα ύδρευσης στη Μάνδρα Αττική