ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρίστευσε ο Όμιλος Υγεία στα βραβεία «Salus Index 2017»

Πιστός στη δέσμευσή του για καινοτομία, διαρκή ανάπτυξη και υψηλή ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών, ο Όμιλος Υγεία έλαβε μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα στον τομέα της υγείας, στο πλαίσιο των βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Salus Index 2017.

Αρίστευσε ο Όμιλος Υγεία στα βραβεία «Salus Index 2017»

Οι κορυφαίες επιχειρήσεις του τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά επιλέχθηκαν με γνώμονα αυστηρά κριτήρια, όπως ο αριθμός νέων προσλήψεων, η υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων, τα ερευνητικά προγράμματα και η καινοτομία που εφαρμόζουν.

Ο Όμιλος Υγεία κατέκτησε μια θέση ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και διακρίθηκε ως ο βασικός πρωταγωνιστής του τομέα της υγείας, με τέσσερα νοσοκομεία σε Ελλάδα και Αλβανία.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Υγεία, κ. Ανδρέας Καρταπάνης, επισημαίνοντας ότι: «Ο κλάδος της υγείας έχει δοκιμαστεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Εμείς στον Όμιλο Υγεία επενδύουμε συνεχώς σε καινοτομία, θεραπείες και στην πιο σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Για εμάς έρχεται πάντα πρώτα η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ασθενείς. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό το βραβείο, το οποίο επισφραγίζει τη συνεχή ανάπτυξη του Ομίλου Υγεία».

ΣζΦκΧΣμ γΣκνΣιΣζΩμ ΦβΧξαξζσζ μξεΤθξδθμ