ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο συνέδριο ATHENA 2017 International Conference η εταιρεία Bradex

Στο συνέδριο ATHENA 2017 International Conference που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Β΄Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ στο ξενοδοχείο CARAVEL στην Αθήνα στις 28-30 Νοέμβριου, συμμετείχε η εταιρεία Bradex, του ομίλου DEMO ABEE.

Στο συνέδριο ATHENA 2017 International Conference η εταιρεία Bradex

Η εταιρεία BRADEX πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη συμμέτοχη παρουσιάζοντας στους συμμετέχοντες επαγγελματίες υγείας δύο νέα προϊόντα την ηλεκτρονική αντλία ενδονοσοκομειακής έγχυσης φαρμάκων P600 της εταιρείας Biolight καθώς και την φορητή αντλία έγχυσης φαρμάκων Freedom 60 της αμερικανικής εταιρείας RMS.

Σχετικά με τη Bradex

H Εταιρεία Bradex ανήκει στον όμιλο DEMO και μια είναι ελληνική εταιρία η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία επενδύει σε γενόσημα φάρμακα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα και δραστηριοποιείτε σε 3 άξονες στο Νοσοκομείο, στον Ιδιωτικό τομέα - ΕΟΠΥΥ και Home care- και στο Φαρμακείο. Η Bradex διαθέτει νοσοκομειακά προϊόντα (ορούς, πολυβιταμινούχα, αναισθησιολογικά) ενώ επεκτείνει την γκάμα της με μια πλήρη σειρά ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων, και με καινοτόμες σειρές προϊόντων στην αγορά των ιδιωτικών φαρμακείων.

Διαβάστε ακόμη:

DEMO ΑΒΕΕ: Διακρίθηκε για ακόμη μία χρονιά στα SALUS INDEX