ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΕΝΕΠΥ: Σημαντική παρουσία στην 9η Διημερίδα Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα, με πολύ μεγάλη συμμετοχή κι ένα πολύ καλό επιστημονικό πρόγραμμα, πραγματοποίησε η ΕΛΕΝΕΠΥ (Ελληνική Εταιρεία Νανοτεχνολογίας στις Επιστήμες Υγείας) στο πλαίσιο της 9ης Διημερίδας και Έκθεσης “Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας” που διεξήχθη στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου.

ΕΛΕΝΕΠΥ: Σημαντική παρουσία στην 9η Διημερίδα Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία

Η διοίκηση της Επιτροπής, με επικεφαλής τον πρόεδρο Στάθη Ευσταθόπουλο καθηγητή ΕΚΠΑ, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Δεμέτζο καθηγητή ΕΚΠΑ και τον Γενικό Γραμματέα Σπύρο Κίντζιο Καθηγητή ΓΠΑ, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες που τίμησαν με την παρουσία τους και την ενεργό τους συμμετοχή τις επιστημονικές συζητήσεις στο τέλος των ομιλιών. Ευχαριστεί επίσης τη Διευθύντρια Σύνταξης, Ομ. Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κ. Α. Τσαντίλη, και τη Συντακτική Επιτροπή του επιστημονικού περιοδικού “ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ” για την έκδοση ειδικού τεύχους του περιοδικού που δημοσίευσε τις εκτενείς περιλήψεις των εργασιών που παρουσιάστηκαν στην ημερίδα.

Η ΕΛΕΝΕΠΥ μόλις ένα χρόνο μετά την ίδρυση της έχει ήδη υλοποιήσει ένα πολύ σημαντικό έργο επιστημονικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων και προγραμματίζει τις επόμενες, με πρώτη το Workshop σε θέματα Νανοϊατρικής στις 26/5/18 σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Φαρμακολογίας EUFEPS, στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου που θα γίνει στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη:

Αντικαρκινικά φάρμακα νανοτεχνολογίας: Το συμβατικό τους πλεονέκτημα έναντι των συμβατικών\

Νανο-ομοειδή φάρμακα: Η επιστημονική συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει