ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίθεση στη Novartis: Ανησυχούμε από το χτύπημα - Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας

Την έντονη ανησυχία της για το χτύπημα στα γραφεία της εταιρείας από Ομάδα του Ρουβίκωνα με μπογιές και βαριοπούλα, καταθέτει η διοίκηση της Novartis Hellas, μετά την επίθεση στα γραφεία της, χθες Κυριακή στις 6 το πρωί.

Επίθεση στη Novartis: Ανησυχούμε από το χτύπημα - Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας

Η εταιρεία καταδικάζει κάθε μορφή βίας και τονίζει πως η παροχή του ασφαλέστερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος είναι δέσμευση της Novartis στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της εταιρείας έχει ως εξής:

«Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι μετά την επίθεση που έγινε σήμερα στις 6 πμ. στα γραφεία της Novartis Hellas στη Μεταμόρφωση Αττικής. Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της επίθεσης παρά μόνο υλικές ζημιές τις οποίες δεν έχουμε αποτιμήσει ακόμη πλήρως.

H Novartis καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή καταστροφικής πράξης. Απευθύνουμε έκκληση στις ελληνικές Αρχές να καταδικάσουν το γεγονός και να εγγυηθούν την ασφάλεια των ανθρώπων μας, η προστασία των οποίων είναι προτεραιότητά μας. Η παροχή του ασφαλέστερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος είναι δέσμευση της Novartis στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται».

Διαβάστε ακόμη:



Λουράντος: Έρχονται και άλλες αποκαλύψεις τύπου Novartis

Ξανθός: Να ξαναδούμε συνολικά το τοπίο στο φάρμακο - Μονόδρομος η Προανακριτική

Έκρηξη ΣΦΕΕ για την κατάργηση της Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων - Ενισχύεται η αδιαφάνεια

Αγωνία ΣΦΕΕ για το 2018: Το τέλος της Επιτροπείας θα φέρει άραγε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις;

Παπαταξιάρχης: Είμαστε μέρος της λύσης αλλά δυστυχώς, δεν έχουμε πείσει