ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση της Κλινικής Γένεσις για τη Γιορτή της Μητέρας!

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Κλινική Γένεσις, η μεγαλύτερη Μαιευτική Κλινική στη Βόρεια Ελλάδα, διοργανώνει την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στο Hotel Nikopolis Thessaloniki, μια πολυθεματική εκδήλωση σχετικά με το υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης, τη μοναδική εμπειρία του τοκετού και τα ευεργετικά οφέλη του μητρικού θηλασμού.

Εκδήλωση της Κλινικής Γένεσις για τη Γιορτή της Μητέρας!

Έμπειροι εισηγητές του χώρου θα καλύψουν θέματα όπως μέθοδοι και τρόποι διαχείρισης του τοκετού, κολπικός τοκετός μετά από καισαρική τομή, πρόκληση τοκετού - ενδείξεις – κίνδυνοι - οφέλη, τα μυστικά της επισκληρίδιου, πρώτη νεογνική εξέταση, μητρικός θηλασμός, φάρμακα και θηλασμός, ο ρόλος του πατέρα στον μητρικό θηλασμό και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Πέρα από τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και πολλές παράπλευρες δραστηριότητες, όπως Aqua Yoga για εγκύους στην εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου, πρακτικά μαθήματα μπάνιου και περιποίησης νεογνού, γυμναστική για εγκύους (Fir for 2), σεμινάριο παιδιατρικών πρώτων βοηθειών, ενημερωτικό stand για θέματα διατροφής κατά την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό, καθώς και ενημέρωση από ειδικό σύμβουλο ψυχολογικής υποστήριξης. Παράλληλα, θα υπάρχει ειδικός χώρος θηλασμού και χώρος απασχόλησης παιδιών.

Επί σκηνής θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις με μεγάλα δώρα από την Κλινική ΓΕΝΕΣΙΣ και από τις εταιρίες που υποστηρίζουν την εκδήλωση, οι οποίες θα σας περιμένουν και στα δικά τους ενημερωτικά stand.

Η είσοδος και το parking είναι δωρεάν.

Δήλωση συμμετοχής