ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Πρόγραμμα απασχόλησης για 10 πτυχιούχους από την Roche Hellas

Ενα ετήσιοπρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής απασχόλησης στην εταιρεία, για 10 νέους πτυχιούχους,υιοθέτησε και υλοποιεί από εφέτος, η φαρμακευττική Roche Hellas.
Πρόγραμμα απασχόλησης για 10 πτυχιούχους από την Roche Hellas

Ενα ετήσιοπρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής απασχόλησης στην εταιρεία, για 10 νέους πτυχιούχους,υιοθέτησε και υλοποιεί από εφέτος, η φαρμακευττική Roche Hellas.

Μέσα από τηνπρωτοβουλία αυτή, η εταιρεία δίνει στους νέους που επιλέχθηκαν την ευκαιρία ναξεκινήσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους και να ενισχύσουν την εμπειρίατους και την εξειδίκευση στο αντικείμενό τους, στο υψηλού επιπέδου εργασιακό περιβάλλοντης Roche Hellas.

Ο ΔιευθύνωνΣύμβουλος της Roche Hellas,Δρ. Alexander Zehnder,υποδεχόμενος τους επιτυχόντες του προγράμματος την πρώτη ημέρα εργασίας τους, δήλωσε:«Στόχος της πρωτοβουλίας «Roche Management Trainee Program» είναι ναδώσουμε σε αυτή τη νέα γενιά επιστημόνων της Ελλάδας, την ευκαιρία και ταεφόδια που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική ανέλιξή τους και την περαιτέρωεπιτυχία τους. Παράλληλα, νιώθουμε υπερήφανοι που μέσα από αυτό το πρόγραμμαμπορούμε να συμβάλλουμε σε ένα βαθμό στη βελτίωση των συνθηκών που χαρακτηρίζουντον τομέα της εργασίας στη χώρα, σήμερα. Προσδοκούμε πως μέσα από τη δέσμευσήμας στο «Roche Management Trainee Program»,όλο και περισσότεροι ταλαντούχοι επιστήμονες θα επιλέγουν να εργάζονται στηχώρα τους - την Ελλάδα».

Στο ίδιοπλαίσιο, ηΔιευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων της Roche Hellas, κυρία Κική Τσιάμη,πρόσθεσε: «Το «Management Trainee Program» της Roche, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους αποφοίτουςελληνικών και ξένων πανεπιστημίων που έχουν υψηλό αίσθημα επαγγελματικής αφοσίωσης,ανήσυχο πνεύμα και δυναμισμό, να εξελιχθούν ως επαγγελματίες και να στελεχώσουντη φαρμακευτική βιομηχανία του μέλλοντος ή του κλάδου που θα επιλέξουν ναδραστηριοποιηθούν. Η Roche Hellas, μέσω του υψηλού επιπέδουεργασιακού περιβάλλοντος που διακρίθηκε πρόσφατα ως ιδανικό στην Ελλάδα (Best Workplace Greece 2013), αποτελεί ένανανταγωνιστικό σταθμό στη διαμόρφωση μίας επιτυχημένης επαγγελματικήςσταδιοδρομίας.»

Σχετικά με το πρόγραμμα:

Στο πρόγραμμα υπεβλήθησαν1.392 αιτήσεις από υποψηφίους προερχόμενους από τους κλάδους σπουδών ΟικονομικώνΕπιστημών, Νομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, Marketing& Επικοινωνίας,Φαρμακολογίας, Βιολογίας κ.α., πολλοί από τους οποίους έκαναν αίτηση γιαπερισσότερες από μία θέσεις εργασίας.

Οι προϋποθέσειςσυμμετοχής του προγράμματος περιελάμβαναν οι συμμετέχοντες να διαθέτουν πτυχίοπανεπιστημιακής εκπαίδευσης (με βαθμό πτυχίου μεγαλύτερο του 7) καιμεταπτυχιακό, μέγιστη εργασιακή εμπειρία που να μην ξεπερνά το ένα έτος, καθώς καινα διαθέτουν πιστοποιημένη ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα. Επιπλέον ήτανπροαπαιτούμενη η άρτια γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και οι εκπληρωμένες στρατιωτικέςυποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους.

Το πρόγραμματελεί υπό την αιγίδα της Ελβετικής Πρεσβείας.

Η Roche Hellas αναδείχθηκεπρόσφατα από τους ίδιους τους εργαζόμενούς της ανάμεσα στα Best Workplaces Hellas2013 ως αποτέλεσμα της σταθερής δέσμευσης της διοίκησης απέναντι τους για τηδιαμόρφωση ενός αξιοκρατικού και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος.