ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Παπαποστόλου: ένας αιώνας ζωής & προσφοράς στην υγεία

Έναν αιώνα ζωής, κλείνειεφέτος η αμιγώς ελληνική εταιρεία Παπαποστόλου, και το μήνυμα που στέλνει είναιη προσφορά όλα αυτά τα χρόνια, υψηλών υπηρεσιών υγείας στους έλληνες ασθενείς.
Παπαποστόλου: ένας αιώνας ζωής & προσφοράς στην υγεία

Έναν αιώνα ζωής, κλείνειεφέτος η αμιγώς ελληνική εταιρεία Παπαποστόλου, και το μήνυμα που στέλνει είναιη προσφορά όλα αυτά τα χρόνια, υψηλών υπηρεσιών υγείας στους έλληνες ασθενείς.

Την έναρξη των εκδηλώσεων γιατα 100 χρόνια ακατάπαυστης προσφοράς στο χώρο της υγείας κήρυξε η εταιρείαΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κατά τη διάρκεια του ετήσιου ενδοεπιχειρησιακού συνεδρίου της στις 11 και 12 Ιανουαρίου 2014, στο συνεδριακό της κέντρο στο ΝέοΨυχικό.

Εξάλλου, για τα 100 χρόνιαλειτουργίας της, η εταιρεία θα οργανώσειμέσα στο έτος πολλές επιστημονικές εκδηλώσεις για κάθε ιατρική ειδικότητα, πχ.Εβδομάδες Καρδιολογίας, Ακτινολογίας, Πνευμονολογίας κ.λπ. με προσκεκλημένους ξένους ομιλητές και καλεσμένους Ιατρούς και Επαγγελματίες τηςΥγείας της χώρας μας. Καθόλο το 2014 δε, θα προσφέρει τα προϊόντα των οίκων πουαντιπροσωπεύει σε ειδικές τιμές. Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι η πανηγυρική εκδήλωση για τονεορτασμό της επετείου.

Η εταιρία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, σύμφωνα με την διοίκησή της με επικεφαλής τον κ. ΝίκοΠαπαποστόλου και τον γιό του κ. Αθανάσιο Παπαποστόλου, αποτελεί σήμερατη μεγαλύτερη και μακροβιότερη οικογενειακή ελληνική επιχείρηση διαθέσεωςιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Ιδρύθηκε από τον Αθανάσιο Παπαποστόλου το 1914, με έδρα τη Θεσσαλονίκη καισυγκαταλέγεται μεταξύ των 400 αμιγώς οικογενειακών επιχειρήσεων πανευρωπαϊκά (ανήκουνκαι διοικούνται αμιγώς από οικογένειες).

Κύριαδραστηριότητά της είναι η διάθεση και τεχνική υποστήριξη ιατρικών μηχανημάτωνυψηλής τεχνολογίας σε Νοσοκομεία, Κλινικές, ΚέντραΑποκατάστασης, Διαγνωστικά Κέντρα και Ιδιωτικάιατρεία. Συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους του εξωτερικού καιείναι η μοναδική ελληνική εταιρία που διαθέτει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικόκαθώς και την υλικοτεχνική υποδομή για την εκτέλεση έργων turn – key «με το κλειδί στο χέρι», για τηνπαράδοση στο σύνολο μίας Κλινικής, ενός Νοσοκομείου ή ενός Ιατρείου.

Συγκεκριμένααναλαμβάνει:
• Εκπόνηση μελέτης ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού ΝοσηλευτικώνΜονάδων
• Εκπόνηση μελέτης εγκατάστασης του εξοπλισμού
• Προμήθεια και εγκατάσταση του εξοπλισμού
• Εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού
• Διαρκή τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού