ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

6η Διημερίδα & Έκθεση: Επιχειρηματικότητα & επικοινωνία της Υγείας

Τις πόρτες της σε φαρμακοποιούς και ιατρούς ανοίγει το Σάββατο, 14 και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, η 6η Διημερίδα «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία της Υγείας», που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Αθηνών.

6η Διημερίδα & Έκθεση: Επιχειρηματικότητα & επικοινωνία της Υγείας

Πρόκειται για μία πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη επιστημονική διοργάνωση του περιοδικού PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, του www.PharmaManage.gr και του www.MedicalManage.gr, με αποδεδειγμένη αποδοχή, γνώση και αντικειμενικότητα σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες υγείας, Φαρμακοποιούς και Ιατρούς.

Με 91 Ομιλητές, 28 Ομιλίες, 8 Στρογγυλά Τραπέζια και 26 Εργαστήρια, η 6η Διημερίδα + Έκθεση είναι επικεντρωμένη σε θέματα Marketing και Διαχείρισης, Επικοινωνίας και Πιστότητας Πελάτη, Τεχνολογίας και Συστημάτων Πληροφορικής, καθώς και Νέων Τάσεων στο Επάγγελμα, τομείς που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Επιστήμονες Υγείας στην δύσκολη πλέον καθημερινότητά τους.

Στόχος είναι να προσελκύσει 6.500 φαρμακοποιούς και ιατρούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Παράλληλα, στην 6η Διημερίδα θα φιλοξενηθεί έκθεση στην οποία θα συμμετάσχουν πάνω από 100 εταιρείες του χώρου, που στηρίζουν χορηγικά τη διοργάνωση.

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Ωράριο λειτουργίας: 08:30 έως 20:30

pharma

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.pharmamanage.gr/6th_Conference.asp καθώς και το www.medicalmanage.gr/6th_Conference.asp