ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς & Αγγείων από το Ιατρικό Αθηνών, με επικεφαλής τον Χ. Στεφανάδη

Τη λειτουργία του Πρότυπου Κέντρου Καρδιάς και Αγγείων "Athens Heart Center " ανακοίνωσε την Πέμπτη το Ιατρικό Αθηνών, μια ακόμη ενέργεια στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσής του για παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Πρότυπο Κέντρο Καρδιάς & Αγγείων από το Ιατρικό Αθηνών, με επικεφαλής τον Χ. Στεφανάδη

Της Μαρίνας Πρωτονοταρίου

Οπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Β. Αποστολόπουλος «εν μέσω του ασταθούς οικονομικού περιβάλλοντος ο όμιλος συνεχίζει να βρίσκεται ενα βήμα μπροστά πραγματοποιώντας επενδύσεις που ανεβάζουν τον πήχη και παραμένοντας προσηλωμενοι στη δέσμευση για ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας». Οπως είπε, ο όμιλος τα τελευταία δύο χρόνια έχει επενδύσει άνω των 15 εκατ. ευρώ σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που οι επιχειρησεις αγωνίζονται για να σταθούν όρθιες απέναντι στις υποχρεώσεις τους.

Διευθυντής του Athens Heart Center θα είναι ο κ. Χριστόδουλος Στεφανάδη και θα πλαισιώνεται από την κορυφαία ομάδα συνεργατών του. Το νέο Κέντρο είναι μία πλήρως εξοπλισμένη οργανωμένη καρδιολογική κλινική έτοιμη να αντιμετωπίσει με πληρότητα κάθε περιστατικό ολο το 24 ωρο κάθε μέρα.

Το Athens Heart Center διαθέτει καρδιολογική κλινική, αιμοδυναμικό εργαστήριο, και άλλες μονάδες και εργαστήρια που καλύπτουν ολο το φάσμα της καρδιολογίας. Οπως τόνισε ο κ. Στεφανάδης «η νέα μονάδα είναι κάτι το καινούργιο στον ιδιωτικό τομέα, συμμετέχουν πολλοί ειδικοί καρδιολόγοι, και εξαιρετικές υποδομές».

Ταυτόχρονα όπως ανακοινώθηκε στις 15 και 16 Μαϊου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο «Εξελίξεις στην Καρδιαγγειακή Ιατρική 2015» από το Athens Heart Center και την επιστημονική ομάδα του κου Στεφανάδη. «Στο συνέδριο θα μιλήσουν διακεκριμένοι καθηγητές και πιστεύουμε οτι θα εδραιωθεί στην κορυφή των συνεδρίων του χώρου» σημείωσε ο κ. Στεφανάδης.

Φωτογραφία 2

Διαβάστε ακόμη:

Το πρώτο Εργαστήριο Πυελικού Εδάφους στην Ελλάδα από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης επενδύει στη ρομποτική χειρουργική

Ιατρικό Αθηνών: Μνημόνιο συνεργασίας με το Αντικαρκινικό Κέντρο της Αμερικής MD Anderson Cancer Center

Νέα διεθνής αναγνώριση για τον Δρ. Κων. Κωνσταντινίδη του Ιατρικού Αθηνών

Παγκόσμια ελληνική επιτυχία στη ρομποτική χειρουργική

Πρωτιά του Ιατρικού Αθηνών στα βραβεία του 29ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Χειρουργικής